Interpretare vis în care apare cumpănă

0
694
Interpretare vis in care apare cumpana

Atunci când visați o cumpănă inseamnă că puteți avea parte de nefericire sau chiar de moarte, vă pândește un necaz de proporții. Astfel că o cumpănă în vis reprezintă chiar o cântar, metaforic vorbind, pe care o veți avea în viață.

Deci poate să însemne chiar și o decizie foarte importantă pe care trebuie să o faceți în legătură cu locul de muncă, sau cu familia ori cu un prieten foarte bun, intervine o modificare de proporții, totul se metamorfozează în jurul dumneavoastră.

Nu trebuie însă să ne panicăm decât dacă visăm că trecem de o cumpănă deoarece acesta simbolizează clar moarte. Dacă visezi că te uiți la ea reprezintă doar necazuri.

Cumpăna de fântână din vis reprezintă faptul că te afli într-un mare impas, trebuie neapărat să te hotărăști asupra unui aspect, simți nevoia să te armonizezi cu mediul înconjurător, să ajungi la un echilibru, să fii armonios.

Cumpana în vis poate avea diverse interpretări, de la echilibru și măsurare, până la luarea unor decizii importante în viață. De exemplu, o cumpană care se înclină poate sugera că te confrunți cu o alegere dificilă sau că trebuie să găsești un echilibru între diferite aspecte ale vieții tale.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o statuie

De asemenea, starea cumpanei – dacă este nouă sau veche, intactă sau stricată – poate oferi indicii suplimentare despre semnificația visului. Este interesant să comparăm aceste simboluri cu alte elemente onirice, cum ar fi văzând o haită de lupi, care pot reprezenta instincte, libertate sau teamă. Pentru mai multe interpretări, citește despre visele cu o haită de lupi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.