Interpretare vis in care citesti un ziar si vezi doar cifre

0
149
Femeie citind ziarul, Foto: greenegazette.com

Interpretarea visului in care citesti un ziar si vezi doar cifre poate avea legatura cu incercarea ta de a pune cap la cap niste intamplari din viata ta, poate semnifica faptul ca incerci sa gasesti o logica a unui lucru de care te-ai lovit recent si care ti-a produs nedumerire. Daca visezi ca citesti un ziar e semn ca esti in cautare de niste amanunte sau informatii despre tine sau despre niste apropiati sau despre niste evenimente sau afaceri.

Femeie citind ziarul, Foto: greenegazette.com
Femeie citind ziarul, Foto: greenegazette.com

Visul acesta este un bun exemplu care iti arata pe ce anume tebuie sa te concentrezi in perioada urmatoare. Daca visezi ca privesti un ziar colorat si cu multe ilustrate  inseamna ca ai mari ambitii financiare, te framanta mereu problematica asta, tot ceea ce faci este in directa legatura cu latura financiara. Daca in vis deschizi un ziar si vezi doar randuri pe care nu reusesti sa le descifrezi e un semn de mare incurcatura pe care incerci sa o rezolvi. In situatia in care visezi ca te uiti la un ziar in care iti apar doar cifre si numere mai complexe e un semn ca ceea ce incerci sa faci sau ce te framanta in momentul actual nu este un lucru simplu, va trebui sa pierzi multa vreme pana vei reusi sa descoperi metoda sau calea de a rezolva unele proiecte.

Mai simbolizeaza faptul ca natura problemelor cu care te confrunti trece de bariera sferei materialistice si o sa fie nevoie de o implicare mult mai mare din partea ta. E posibil sa visezi ca te uiti intr-un ziar si sa iti apara obsesiv o anumita cifra sau o insiruire de cifre fara o legatura aparenta intre ele sau fara vreo rezonanta care sa faca o trimitere directa la un lucru sau la o persoana din viata reala. In acest caz este recomandat sa retii bine despre ce numere e voarba deoarece fiecare in parte simbolizeaza ceva anume, o stare de fapt sau o tendinta referitoare la persoana ta. Daca se intampla sa visezi multe cifre de “zero” s-ar putea sa iti indice faptul ca ceea ce vrei tu sa faci in viata reala nu are un fundament solid, cu alte cuvinte nu acorzi suficienta atentie unor lucruri de temelie, nu esti atent la detalii sau nu pui destul suflet intr-un anumit proiect sau actiune.

Citește și:  Interpretare vis in care alergi descult

Daca iti apare de exemplu cifra “patru” de mai multe ori intr-o insiruire de numere ar fi posibil sa exprime lipsa ta de implicare, munca insuficienta pe care o depui la realizarea unui deziderat. In cazul in care vei vedea mai multe cifre de “noua” este posibil ca tu sa nu fi indeajuns de binevoitor cu anumite persoane care, la un moment dat, ar putea sa te ajute cu ceva sau care ar putea avea un cuvant greu de spus intr-un proiect de-al tau. Se mai poate sa visezi ca vezi intr-un ziar de mai multe ori aparand cifra “sapte” ceea ce ar putea fi un semn ca trebuie sa ai mai multa devotatiune  si credinta in ceea ce faci pentru a reusi.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.