Interpretare vis in care stai pe o insula pustie si vezi un uragan

0
325
Interpretare vis in care stai pe o insula pustie si vezi un uragan

Interpretarea viselor in care stai pe o insula pustie si vezi un uragan face legatura dintre starea ta de singuratate si calm cu adrenalina si ameteala vietii obisnuite. De multe ori uraganul poate semnifica si evenimente destul de puternice care te pot afecta in mod direct, sau pot reprezenta evenimente cu o incarcatura emotionala mult peste cota normala.

In cazul in care te visezi pe o insula pustie este un semn de retragere totala din valtoarea vietii, este ca si o extractie din cotidian insa la profunzime mult mai mare. Ilustreaza aproape in mod perfect situatia unei persoane suparate pe lume si care se detaseaza de aceasta prin taierea tuturor contactelor cu prietenii si cunostintele, fara obligatii si datorii, fara pretentii de altcineva, doar tu cu fanteziile tale.

Poate reprezenta in acelasi timp si o situatie in care ai ales sa lucrezi de unul singur la ceva, fara a fi disturbat de nimeni. De asemenea a visa ca esti singur pe o insula pustie mai semnifica si faptul ca nu mai ai inamici in viata momentan, sau daca ai s-au plictisit de mult si nu mai constitui un subiect important pentru ei. Daca in vis vezi un uragan venind dinspre mare catre insula poate sa insemne ca in curand linistea ta va fi spulberata de un eveniment tragic, te va afecta foarte mult.

Daca insula este inconjurata total de apa oceanului, ceea ce reprezinta afaceri si perspective luminoase, atunci uraganul poate simboliza un eveniment care are puterea  sa iti dea peste cap toate planurile facute in taina.

Citește și:  Interpretare vis in care te ineci cu apa sau cu mancare

vezi pe geam ca vine furtuna

In situatia in care uraganul loveste insula atunci mai mult ca sigur ca in viata reala poti sa te astepti la o rasturnare dramatica de scenariu, se poate ca cineva sa iti strice o afacere, un plan, o calatorie sau o relatie. Sau se poate sa nu fie neaparat vorba de o anumita persoana ci de un intreg sir de evenimente care vor avea ca rezultat afectarea planurilor tale.

Daca visezi ca insula este doar cu nisip atunci e un semn ca te bazezi doar pe iluzii si in mod sigur punerea lor in practica nu va avea durabilitate. Daca visezi ca stai pe o insula cu palmieri sau alte plante – arbusti, buruieni etc  – atunci este un semn ca vei face planuri de viitor destul de bune si aplicabile in viata reala insa vor fi puse in primejdie de intamplari asupra carora nu ai nici un control.

Se poate sa aiba loc o restructurare a pietelor, este posibil ca sa fie un colaps al marketului sau se mai poate intampla ca cineva sa iti distruga pur si simplu initiativele din motive subiective.

In situatia in care te visezi pe o insula goala si lipsita de flora este un semn ca nu dai randament, nu ai un scop inca bine definit de la care sa incepi, nu poti sa incepi ceva real in viata deoarece nu ai relatiile necesare. In cazul acesta daca vezi un uragan venind catre tine este un semnal ca cineva s-ar putea sa te aduca la realitate intr-un mod mai brutal insa eficace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.