Interpretare vis în care apare o uniformă

0
3793
Interpretare vis in care apare o uniforma

Atunci când visezi o uniformă înseamnă că vei avea parte de ocazii foarte bune în viață și în toate activitățile pe care le demarezi, iar dacă visezi că ai o uniformă înseamnă de fapt că vei primi o veste confuză.

Când visezi uniforma unui soldat înseamnă că ești sau vei fi în relații bune cu toți cei din jurul tău, iar dacă visezi o uniformă de soldat care nu este completă înseamnă că ai parte de multe nemulțumiri.

Când visezi o uniformă de soldat înseamnă că vei încheia afaceri importante, iar dacă visezi că îmbraci o uniformă înseamnă că vei primi vești bune. Pe de altă parte, visul în care apare o uniformă reprezintă celebritate, glorie, iar dacă o vezi pur și simplu înseamnă că vei avea parte de aventuri.

Uniformele în vise pot sugera o nevoie de apartenență sau de identificare cu un anumit grup sau profesie. Acestea pot simboliza ordinea, disciplina sau chiar constrângerile pe care societatea le impune.

Citește și:  Interpretare vis în care apare împacheta/ pachet/ împachetând

Similar cu uniforma, alte obiecte de îmbrăcăminte pot avea conotații de protecție sau forță. Un exemplu bun este armura. Dacă ești curios despre ce semnificații are armura în vis, poți afla mai multe citind acest articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.