Interpretare vis în care apare alergare

0
47225
Interpretare vis in care apare alergare

Dacă visezi că alergi pe un drum pustiu înseamnă că te așteaptă călătorii neprevăzute în care nu vei avea rezultate benefice, vei pierde timpul în zadar și vei da peste o serie de pericole.

Dacă te visezi alergând în cerc înseamnă că îți vei face cunoștințe noi, dacă alergi în vis după un cal înseamnă că vei intra în contact cu persoane noi alături de familia ta, dacă te visezi alergând după câini înseamnă că inamicii pe care îi ai vor dispărea, vor uita de tine.

Dacă alergi după găini înseamnă că vei afla unele lucruri mult prea târziu, dacă alergi după o persoană înseamnă că nu te vei îmbolnăvi în viitorul apropiat, vei avea parte de sănătate, dacă alergi după vaci înseamnă că vei avea oaspeți care vor veni pe nepusă masă.

De multe ori, alergarea în vis poate reflecta modul în care ne simțim în realitate în raport cu anumite aspecte ale vieții noastre. Poate semnifica lupta noastră de a ajunge la un anumit obiectiv sau nevoia de a evita situații și sentimente. Asemănătoare, dar cu unele nuanțe diferite, este și situația în care visezi că fugi. Pentru a înțelege mai bine această dinamică, citește interpretarea visului în care apare fuga.

Dacă visezi că aleargă un iepure spre tine înseamnă că vei primi vizita unor prieteni dragi, dacă te visezi alergând în parc înseamnă că vei avea succes pe toate planurile și vei reuși să realizezi ceea ce îți dorești, iar dacă te visezi că alergi și reușești să întreci pe cineva într-o fugă înseamnă că vei reuși să treci cu bine peste o nenorocire.

alergare

În aceeași ordine de idei, se poate prelungi lista de simboluri și cu alergatul față de niște oameni cu o mare însemnătate care duce cu gândul la dispute, dacă alergi fără să ajungi la locul de final propus înseamnă că vei fi fericit după îndeplinirea unui scop, dacă reușești să-l împlinești, ori îți vei face un moft.

Dacă îi vezi pe alții alergând după tine înseamnă că treburile îți vor reuși din plin și nu vei întâmpina dificultăți. Pe de altă parte, dacă visezi că tu alergi foarte tare, e posibil ca în curând să faci o călătorie lungă sau dacă visezi că aleargă un cal, e posibil să participi la o festivitate din care vei avea numai de câștigat.

Atunci când visezi un cerb care aleargă în fața ta înseamnă că norocul va fi de partea ta și vei obține multe câștiguri importante, însă atunci când visezi că alergi în vis, totul se poate interpreta ca și o nevoie acută de fugă din cadrul unei activități greoaie pentru tine, sau poate simboliza pur și simplu fuga de cotidian, de responsabilități.

Totodată, felul în care alergi se poate interpreta și ca fiind starea ta psihică actuală, nivelul de energie pe care îl ai, iar atunci când fugi de ceva sau de cineva în vis înseamnă că vrei să lași ceva anume în urmă, ori să uiți de o persoană.

Interpretările visului în care alergi sunt foarte multe și totul depinde și de emoțiile pe care ți le creează visul respectiv și de restul lucrurilor care apar.

În cazul în care visezi că vrei să fugi, însă picioarele nu-ți permit, sunt blocate pe loc, înseamnă că nu ai prea multă încredere în tine, nu prea știi să lupți pentru ceea ce vrei, ori pentru că nu ai voință, ori pentru că ești conștient de propriile limite și nu ai cum să faci schimbări benefice în propria viață, oricât de frustrat ai fi.

E posibil ca visul să definească și o stare care se concretizează prin nevoia de a ajunge la ceva mult dorit sau prin nevoia de a uita de unele necazuri, însă acestea se interpretează în funcție de poziția pe care o ai în vis.

Citește și:  Interpretare vis în care apari dezbrăcat

De exemplu, dacă fugi și te uiți în urmă, e posibil să vrei să lași o faptă urâtă în trecut, să uiți de ea, sau să ignori sentimente urâte sau să treci pur și simplu peste un necaz, iar în cazul în care privești în față, e posibil să vrei să ajungi cât mai repede la un țel pe care ți l-ai definit cu timp în urmă.

Dacă visezi că alergi cu plăcere înseamnă că în viața reală simți o oarecare oboseală și ar trebui să o lași mai moale, iar dacă visezi că alergi în cadrul unei curse înseamnă că vei avea parte de o competiție, fie la locul de muncă, fie pentru a câștiga simpatia cuiva, fie pentru un rol în societate, ceea ce înseamnă că va trebui să fii foarte atent și la adversarii pe care îi ai.

Dacă visezi că ieși ca și învingător într-o cursă înseamnă că ești sigur pe puterile tale și vrei să perseverezi în continuare.

În același timp, dacă visezi că alergi alături de mai mulți oameni înseamnă că în realitate vei fi invitat la un eveniment frumos, care te binedispune, și acolo vrei să cunoști oameni care îți vor purta noroc sau care îți vor face viața mai frumoasă, având în același timp și succes la locul de muncă.

În cazul în care visezi că alergi singur înseamnă că vei fi capabil să arăți șefilor tăi că ești cel mai bun din echipă sau din tot colectivul de muncă și astfel să fii promovat sau să obții un post care să îți pună în evidență calitățile.

În cazul în care visezi că alergi pe un drum drept înseamnă că vei reuși să îți îndeplinești scopul în ceea ce privește cariera fără să ai obstacole prea mari, iar dacă drumul pe care alergi este întortocheat înseamnă că va trebui să fii mult mai atent în momentul în care trebuie să faci schimbări în viața ta și mai ales la modul de abordare al problemelor serioase.

alergator

Puteți consulta și simbolurile pentru cuvântul „fugă”, care este echivalent cu „a alerga”. În cazul în care alergi după un unicorn în vis înseamnă că e posibil să alergi prea mult după idealuri și să irosești prea multă energie, ceea ce ne duce cu gândul că ar trebui să încercăm să ne temperăm comportamentul, ar trebui să fim mai maturi în acțiunile pe care le întreprindem, înorogul fiind simbolul purității și poate chiar al telurilor imposibil de atins în viață, având în vedere că el este un animal imaginar, al basmelor, o fantezie.

În același timp, în cazul în care visezi că alergi înseamnă și că vrei să faci o modificare în viața ta, iar dacă nu ești capabil să fugi înseamnă că nu ai suficiente motive ca să faci acea schimbare.

Pe de altă parte, trebuie să ținem seama și de faptul că atunci când alergăm în vis, înseamnă că nivelul de energie este la cote maxime, însă e posibil să avem și o oarecare refulare pe plan sexual și să ne grăbim prea mult în a atinge un scop.

Astfel, ne putem gândi și la faptul că atunci când alergăm în vis, simbolul mai este și că în viața reală de fapt nu suntem stabili în problemele emoționale și de aceea ne implicăm în foarte multe aventuri, fugind de la una la alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.