Interpretare vis in care apare un trup

0
2979
Interpretare vis in care apare un trup

Interpretarea viselor in care apare un trup. Atunci cand visezi un trup inseamna ca vei reusi sa ai parte de onoare, de cinste, daca trupul este alb inseamna noroc mult iar daca visezi ca il speli inseamna ca vei avea parte de iertare pentru greselile tale, un trup de barbat inseamna mult curaj, forta mare iar un trup de femeie inseamna numai clevetiri.

Atunci cand visezi un trup gol, dezbracat inseamna ca vei avea parte de o boala iar daca visezi un trup gol de barbat inseamna ca vei avea parte de gelozie, de clevetiri, iar trupul gol de femeie din vis inseamna ca ai o sexualitate exagerata.

Un trup nud mai insemana si abandonare, rusine, impotenta sexuala, iar un trup mort inseamna o viata foarte lunga, un timp frumos. Daca visezi ca speli un trup inseamna ca vei avea parte de castig, de multa stima insa daca iti vezi trupul tau gol in vis inseamna ca vei avea parte de saracie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare domn

Daca in schimb iti visezi trupul gol si alb ca laptele este semn de bogatie in viata iar un trup bolnav sau mort deasemenea. O femeia care se viseaza goala si se spala inseamna ca va avea parte de bogatii, se poate sa primeasca mult respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.