Interpretare vis in care esti blocat intr-o masina in circulatie

0
890
Interpretare vis in care esti blocat intr-o masina in circulatie

Interpretarea viselor in care esti blocat intr-o masina in circulatie reflecta in mare parte situatii in care o sa te lovesti de alte persoane in calea ta catre succes, cineva s-ar putea sa stea in calea fericirii tale.

Daca visezi ca rulezi cu o masina pe strada si esti blocat la un moment dat in circulatie este un semn ca in realitate s-ar putea sa se ceeze intr-adevar un blocaj in planul afacerilor sau al activitatilor pe care le desfasori cu regularitate intr-un domeniu sau altul.

Daca visezi ca esti blocat cu masina in circulatie atunci exista posibilitatea de a nimeri intr-o incurcatura cu afacerile tale, se poate intampla sa te intersectezi cu concurenti in acelasi domeniu si sa existe si certuri.

Daca in realitate ai pornit la drum cu gandul de a-ti gasi un loc undeva in societate sau sa gasesti modalitatea potrivita de a-ti atinge idealurile atunci visul in care te blochezi in circulatie poate sa reprezinte o intristare sau o depresie sau stare de nervozitate din pricina unor neimpliniri.

In aceste circumstante visul simbolizeaza unele neimpliniri pe care ti le vor provoca alte persoane fara menajamente. In aceasta postura visul atrage atentia ca in curand cineva o sa te blocheze in tentativele tale de a avansa la un anumit post sau la un anumit nivel profesional. Poate sa fie vreun coleg invidios sau mai multi, s-ar putea sa te impiedice chiar sefii tai care doresc sa isi promoveze prietenii sau neamurile.

blocat in trafic

Oricare din aceste situatii este posibila, visul reprezentand in ansamblul lui o scena cat se poate de clara in care cineva te “blocheaza” de la inaintare, iti obtureaza drumul firesc spre implinire.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi alunecari de teren

Privit dintr-o alta ipostaza, visul in care esti blocat cu masina in trafic mai poate sa ilustreze si faptul ca totul se va petrece accidental, o sa apara un eveniment neasteptat care o sa iti dea planurile peste cap, o sa nimeresti in preajma unor persoane care intamplator o sa te impiedice sa faci ceva important.

Cu atat mai mult cu cat visul semnaleaza un blocaj accidental si nu unul programat trebuie sa dea de inteles ca ceea ce te va influenta in scurt timp nu trebuie neaparat sa fie o actiune coordonata si planificata din partea cuiva cu scopul precis de a te devia de la drumul tau sau de a te opri din actiune, ci mai degraba visul simbolizeaza un concurs de imprejurari in urma caruia o sa te blochezi cu proiectul tau la un anumit stadiu din cauza altor evenimente sau persoane care se vor suprapune cu activitatile tale.

Daca visezi ca mergi cu masina si te blochezi in circulatie mai poate sa reflecte si aspectele sentimentale la care o sa te blochezi vis a vis de o persoana, visul este un semn ca in realitate nu poti sa iti manifesti sentimentele deschis fata de cineva drag, ai un sentiment de inhibare sau o anumita atitudine din partea celorlalti te impiedica sa ai un comportament normal. In cazul in care esti casatorit(a) si visezi asa ceva s-ar putea sa ai niste neplaceri in casa si sa nu mai poti sa iti urmezi programul obisnuit sau tabieturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.