Interpretare vis in care apare un rechin

0
7723
Interpretare vis in care apare un rechin

Interpretarea viselor in care apare un rechin. Atunci cand visezi ca un rechin te ataca inseamna ca vei avea foarte multe pierderi de ordin financiar. Unii talmacitori de vise sunt insa de parere ca rechinul din vis reprezinta faptul ca vei avea multa armonie in casa dupa ce vei trece de o perioada incarcata cu greutati, daca vei munci mult vei avea si ce aduna si nu iti va mai lipsi nimic pentru o lunga perioada de timp.

Daca visezi rechinul insa se mai poate spune si ca vei avea o primejdie de proportii in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita, totul poate duce chiar la desspartire, sau la o mare deziluzie in cazul in care abia cunosti pe cineva.

Trebuie sa ai grija deoarece in acest context e posibil sa fii inselat, sa crezi la inceput ca ai gasit dragostea insa persoana cu pricina sa te foloseasca numai in propriul interes.

Mai e posibil ca nici tu sa n te simti in confort deplin alaturid e persoana de care esti in prezent, fiind necesara o modificare spre binele amandurora ca sa nu aveti prea multe de suferit pe viitor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Pescuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.