Interpretare vis in care ai sentimentul de deja vu

0
1591
Interpretare vis in care ai sentimentul de deja vu

Interpretarea visului in care ai sentimentul de deja vu este una cat se poate de simpla si importanta in acelasi timp. Daca visezi si la un moment dat ai impresia ca ai mai vazut acea faza, sau iti amintesti in vis de o anumita persoana pe care ai visato inainte inseamna ca este vorba de ceva foarte important si astralul ori subconstientul iti trimite un mesaj pe care merita sa il iei in seama.

Se poate intampla ca sa visezi o persoana spunandu-ti ceva si automat iti aduci aminte ca ai mai visat scena respectiva, identica pana in cele mai mici amanunte. In acest caz este extrem de important sa iti dai seama cam ce ar reprezenta acea persoana si natura mesajului pe care incearca sa ti-l transmita, deoarece este vorba de o repetitie in stare de somn si intotdeauna in spatele unor astfel de informatii stau lucruri incredibile.

Se poate intampla sa visezi exact aceeasi persoana, ceea ce denota ca s-ar putea sa intalnesti intamplator, dar cu totul si cu totul intamplator o asemenea persoana in viata reala si in cazul acesta este nevoie sa intri in contact cu ea sa vezi ce povesteste. S-ar putea ca printre povestile si lucrurile nesemnificative pe care le va spune sa se nimereasca si ceva termeni, sau idei, sau ceva amanunt care sa aiba o valoare deosebita pentru viata ta.

deja-vu

Dar nu o sa iti dai seama decat in clipa in care vei auzi acel cuvant rostit printre multe altele. In momentul acela vei realiza cum functioneaza matricea informationala a vietii. Se poate sa visezi un anumit loc prin care te plimbi, un oras necunoscut de exemplu, si sa iti aduci aminte in vis ca ai mai visat acel oras sau o anumita cladire din acel oras, si atunci este foarte important deoarece s-ar putea ca in viitor, in calatoriile tale prin diverse locuri in orase straine sa te trezesti fara sa vrei in fata acelei cladiri pe care ai visato.

Citește și:  Interpretare vis in care alergi pentru a slabi

Atunci s-ar putea ca acea cladire sa semnifice ceva cu adevarat important pentru viata ta, poate acolo locuieste cineva care te va influenta foarte mult sau orice alta situatie care implica acea cladire. Mai exista posibilitatea sa visezi ceva numar de telefon si sa iti aduci aminte automat ca ai mai visat si altadata acelasi numar.

In cazul acesta exista posibilitatea ca intr-o buna zi sa fi contactat de pe un numar identic de catre cineva care sa iti dea o veste sau niste informatii absolut uluitoare in legatura cu tine sau cu afacerea ta. La fel de bine s-ar putea ca acel numar de telefon privit putin altfel sa reprezinte de fapt o zi de nastere a cuiva si nu sti cui apartine.

In acest caz nu ar fi surprinzator ca intr-o buna zi sa intalnesti o fata care sa aiba data aceea de nastere si sa devina sotia ta. Sau, se mai poate intampla situatia in care sa aiba loc in viata ta un eveniment extrem de important, ceva vcapital, si sa realizezi abia apoi ca data la care s-a intamplat este exact numarul visat de doua ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.