Interpretare vis in care inoti in mare si apare un rechin

0
11522
Interpretare vis in care inoti in mare si apare un rechin

Interpretarea viselor in care inoti in mare si apare un rechin ilustreaza in termeni largi incercarea de a scapa de o persoana care iti dauneaza foarte mult in sens spiritual ori sentimental dar mai poate fi vorba si de un inamic incredibil de salbatic pe care il ai intr-o afacere.

Marea aparuta in visul acesta reprezinta starea ta de calm aparent. Este mai degraba o stare difuza din care lipsesc initiativele ori sentimentele clare, poate sa reflecte o lehamite pe care o ai sau o vei avea in curand. Faptul ca inoti indica o sclipire de vointa sau o reactie determinata de ceva sau cineva. Rechinul simbolizeaza o persoana extrem de cruda care nu te place deloc si de care trebuie neaparat sa te feresti in viata reala.

Daca visezi asa ceva atunci poate sa fie un semn ca in realitate linistea iti va fi tulburata de cineva in mod agresiv. Daca marea este cu valuri mai mici atunci exista posibilitatea ca o persoana rea sa iti tulbure existenta si sa iti creeze mici probleme in curand.

Daca valurile sunt mari si te afli in aceeasi ipostaza atunci este un semn ca in viata reala afacerile iti vor fi primejduite de o persoana rapace care nu tine cont de nimic altceva decat de ceea ce poate castiga de pe urma ta. Nu se exclude nici idea unei pagube care poate sa apara intr-un asemenea caz.

esti pe mare si apare un rechin

In cazul in care marea este foarte calma si esti atacat de un rechin poate sa fie vorba in realitate de o persoana foarte apropiata de tine sau de anturajul tau, o persoana careia ii acorzi incredere si, totusi, intr-un moment de liniste si neatentie acea persoana iti va produce o paguba in mod voit.

Citește și:  Interpretare vis in care esti blocat intr-o masina ce a picat in apa

Intr-o alta ordine de idei acest vis mai poate ilustra si propriile sentimente care te acapareaza in diferite situatii. Astfel, daca visezi ca esti atacat de un rechin intr-o mare linistita atunci este posibil ca in viata reala sa ai un acces uluitor de furie fata de ceva sau cineva chiar daca inainte cu cinci minute erai dominat de un calm absolut.

Se poate ca in realitate sa fii o persoana linistita insa sa ai un sentiment de antipatie fata de cineva. Daca acea persoana se va afla in apropierea ta si te va agasa atunci este posibil sa izbucnesti in furie fara sa mai ti seama de nimic. Acest vis exemplifica o situatie deosebit de neplacuta din viata reala care s-ar putea sa aiba loc in scurt timp.

Faptul ca inoti pentru a scapa de pericol da oarece sanse remedierii unei situatii neplacute insa, daca rechinul apuca sa te zgarie macar, inseamna ca in viata reala vei avea de-a face cu un dusman deosebit de periculos si care iti va produce o paguba considerabila, materiala sau sentimentala. Daca in vis reusesti sa scapi de atac si sa te departezi de rechin atunci este un semn foarte bun, arata faptul ca pericolul s-a departat de la tine si totul va reveni la starea de normalitate de dinainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.