Interpretare vis in care esti bolnav si nu gasesti medicamentele de care ai nevoie

0
128
Interpretare vis in care esti bolnav si nu gasesti medicamentele de care ai nevoie

Interpretarea viselor in care esti bolnav si nu gasesti medicamentele de care ai nevoie se refera la faptul ca nu gasesti metode rapide pentru rezolvarea unor probleme personale, esti intr-o situatie mai disperata in care trebuie sa gasesti solutii rapide si eficiente in perioada urmatoare insa nu ai mare succes.

Mai reprezinta si dependenta de anumite situatii sau persoane, simbolizeaza relatiile proaste si dezavantajoase pe care le ai si iti dai seama ca trebuie sa renunti cat mai repede la ele.

Visul in care esti la pat bolnav si nu gasesti medicamentele de care ai nevoie mai simbolizeaza si stari de slabiciune pentru anumite persoane dragi, si o sa incerci sa rezisti tentatiilor de tot felul cu care esti ademenit(a). S-ar putea ca in realitate o persoana din apropiata sa incerce sa te coopteze in ceva afacere atragatoare, poate o sa te pacaleasca dar se pare ca o sa iti dai seama la timp. Este posibil la fel de bine ca un prieten incerce sa te atraga in activitati cu jocuri de noroc si sa reusesti sa te desprinzi din aceasta plasa.

Visul de genul acesta face referire la situatii nesanatoase de care trebuie sa te debarasezi in curand si visul prevesteste faptul ca o sa reusesti.

Daca in vis nu gasesti medicamente inseamna ca in realitate o sa reusesti sa scapi de tentatii dar cu mari sacrificii din partea ta. Visul  este un semn ca in viata reala o sa reusesti sa eviti un scandal sau o neintelegere care ar putea avea urmari urate dar o sa renunti la unele principii si o sa faci compromisuri, s-ar putea ca in ultimul moment o persoana apropiata sa te ajute sa intelegi mai bine situatia in care te afli.

ai nevoie de medicamente

Daca in vis te vezi stand in pat dar nu gasesti medicamentele de care ai nevoie este un semn ca deja ai cazut prada unor compromisuri destul de incomode si o sa scapi in ultima clipa de explicatii pe care trebuie sa le dai in fata altora. In cazul in care patul este in dormitorul tau s-ar putea ca in realitate sa ai ceva pe constiinta in legatura cu partenerul(a) de viata insa o sa se rezolve dilema in curand.

Citește și:  Interpretare vis in care ceri in casatorie sau esti ceruta in casatorie

In situatia in care doresti sa ai si alta afacere sau intelegere materiala cu cineva atunci visul te anunta ca nu este ideea cea mai stralucita deoarece o sa ai dispute cu alti colaboratori care iti vor cere explicatii dar pana la urma totul se va reglementa pozitiv pentru tine. Faptul ca in vis nu gasesti medicamentele de care ai nevoie simbolizeaza faptul ca nu prea esti constient(a) de greseala pe care ai facut-o sau pe care urmeaza sa o faci si exista o sansa de a nu putea evita viitoarele neplaceri.

Dintr-un alt unghi visul in care stai bolnav la pat si nu gasesti medicamentele de care ai nevoie mai poate insemna si dorinta de a renunta la alte planuri ale vietii, e posibil sa nu mai poftesti la functii sau avantaje pentru care inca nu esti pregatit(a), s-ar putea ca in scurt timp sa iti dai seama ca inca nu este momentul sa dai curs unor initiative in scopul de a-ti atinge cat de curand obiectivele mult visate.

Daca nu gasesti medicamentele de care ai nevoie inseamna ori ca o persoana apropiata tie va incerca sa te lamureasca in privinta sanselorpe care le ai altfel nu iti vei da singur(a) seama ca nu este nici momentul si nici imprejurarea potrivita pentru a pofti la mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.