Interpretare vis in care apare un coral

0
714
Interpretare vis in care apare un coral

Interpretarea viselor in care apare un coral. Atunci cand visezi ca achizitionezi un coral acesta poate reprezenta personalitatea ta puternica, perseverenta de care dai dovada in unele situatii.

Un recif de coral inseamna ca te pandeste un mare pericol in dragoste iar daca visezi ca vinzi un coral cuiva inseamna ca esti o persoana care nu exprima incredere, dai dovada de slabiciune, cei din jur nu se prea pot baza e tine si in nici un caz nu ti se poate cere sfatul la nevoie.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca ai un coral in mana inseamna si ca in realitate amicii iti sunt devotati, te ajuta cand trebuie, te sprijina la necaz si iti dau mereu sfaturi bune, iti sunt loiali.

Daca visezi ca iti cumperi un coral inseamna ca esti un om puternic, caracterul tau este deplin, esti mereu perseverent, nu te iei dupa gura altora si nu te lasi influentat. Un recif intreg de corali poate sa simbolizeze faptul ca atunci cand esti indragostit, iubirea ta este in pericol, se poate sa o pierzi sau sa o uiti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Antarctica

Daca visezi ca vinzi corali inseamna ca esti un om slab si te pierzi mereu in detalii. Pe de alta parte coralul mai poate simboliza si prietenii buni pe care ii ai, care iti sunt mereu alaturi atunci cand suferi si te ajuta. Coralul mai poate simboliza si faptul ca esti o fire exotica, plina de mister si mereu eleganta, patrunzatoare, atragi mai ales persoanele de sex opus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.