Interpretare vis in care apare un mistret

0
797
Mistret Sursa: cristinistor.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un mistret. Mistretul din vis reprezinta multe probleme dar si o imaginatie prea bogata in ceea ce priveste viata, deoarece aceasta poate sa aduca cu sine multe pericole, mistretul putand insemna si lipsa de imaginatie, de caracter, faptul ca ai un comportament agresiv care nu este apreciat de cei din jur ori poate ca ai un sentiment ca altii te agreseaza. Mistretul din vis arata si faptul ca multi oameni fara suflet vor sa iti faca rau, sa te darame, iar daca il visezi ca alearga inseamna ca te afli intr-o primejdie de proportii. Cand visezi un mistret care scapa de tine sau fuge inseamna ca ai reusit sit tu sa iti rezolvi problemele si depasesti toate greutatile iar daca visezi ca dobori un mistret inseamna in curand te vei implica intr-o calatorie plina de riscuri.

Mistret Sursa: cristinistor.blogspot.com
Mistret
Sursa: cristinistor.blogspot.com

In cazul inc are visezi un mistret care mananca linistit inseamna ca te vei imbolnavi in curand, iar daca visezi ca il prinzi inseamna ca ti se va intampla ceva buna, frumos. Daca pur si simplu vezi un mistret, mai ales daca este foarte mare, in vis, inseamna ca vei avea parte de o cunostinta foarte rea care vrea sa te compromita. In popor se spune ca mistretul este un fel de fiara, demon chiar, deosebit de marsav si de viclean, care desigur ca nu poate sa fie deloc temperat sau stapanit, el este simbolul raului insa si al binelui, prin purificare. Astfel ca putem afirma ca mistretul este si un simbol pozitiv cat si unul negativ. Mistretul din vis poate sa simbolizeze chiar personalitatea ta, aspecte individuale, probleme de concentrare, de purtare, deficiente grave de comportament.

Daca visezi mai multi mistreti pe care cineva ii alearga inseamna ca te vei implica in multe afaceri murdare iar daca visezi doar un mistret inseamna ca foarte multa lume vrea sa te vada distrus, sunt invidiosi pe tine deoarece ai multe realizari pana acum si ei nu au reusit sa faca nimic. daca visezi ca mananci carne de porc mistret inseamna ca e posibil sa ai grave probleme de sanatate si multe dificultati in viata. Daca visezi un mistret deosebit de mare inseamna ca cineva te preseaza sa ii urmezi pasii, sa faci dupa voia sa, te ameninta.

Din punct de vedere psihologic, se spune ca atunci cand visezi adesea mistreti inseamna ca esti un om violent, agresiv, nu ai deloc tact, nu stii sa te porti in societate, nu iti temperezi deloc caracterul, te lasi purtat de furie adesea, insa poate reprezenta si multa energie, vitalitate, un spirit de nestavilit, un caracter puternic cu care nimeni nu poate face nimic. Se mai spune in aceeasi ordine de idei si ca se poate ca cei din jur sa manifeste comportamentul descris putin mai sus, sa te simti tu lezat de agresivitatea lor. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un porc mistret inseamna ca ai multe cunostinte fidele, din care iti faci prieteni de nadejde pe care te poti baza oricand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here