Interpretare vis in care bati persoana iubita aparent fara motiv

0
5689
Interpretare vis in care bati persoana iubita aparent fara motiv

Interpretarea viselor in care bati persoana iubita aparent fara motiv reflecta intr-o oarecare masura nenorocul pe care il ai in relatiile sentimentale.

Daca visezi asa ceva este foarte posibil sa simti in realitate cum iti aluneca printre degete norocul in dragoste, s-ar putea sa ai defecte de caracter pe care nu le intelegi deloc. Visul in care iti bati persoana iubita semnifica o doza de rautate insa nu neaparat fata de o persoana anume ci fata de o situatie, de o stare de lucruri care te deranjeaza foarte mult.

Visul in care iti bati iubita poate sa semnalizeze faptul ca in scurt timp nu o sa ai noroc la unele afaceri sau in unele relatii mai speciale.

Daca iti bati aparent fara motiv iubita in vis se poate intampla ca in viata reala sa ai un anumit dezechilibru emotional pe care nu stii cu exactitate cum sa il rezolvi, nu ai stabilitate, esti labil(a) cateodata si constientizezi acest lucru.

Visul reflecta o animozitate interioara mai degraba decat una exterioara in legatura cu cineva anume. S-ar putea ca in realitate sa ai mari suparari din cauza ca nu beneficiezi de afectiunea celorlalti, te simti parasit(a) si nebagat(a) in seama.

Totodata visul este un semn ca nu iti iese un plan asa cum ai stabilit la inceput, reflecta o frustrare interioara vis a vis de o persoana sau un lucru.

De cele mai multe ori a visa asa ceva semnifica o stare interioara de frustrare maxima, este o refulare din cauza ca in realitate nu esti stapan pe o situatie, nu reusesti sa controlezi o persoana sau un sentiment puternic care te macina in interior.

Citește și:  Interpretare vis in care o lumina te orbeste si nu poti vedea nimic

iti bati persoana iubita

Nu ar fi de mirare ca in scurt timp sa pierzi controlul unei relatii de colaborare sau de coabitare, semnifica lipsa solutiilor reale in a trata o problema mai veche.

De asemenea, visul in care iti bati persoana iubita poate avea legatra si cu o problema din viata ta pe care speri sa ti-o rezolve o persoana apropiata, un parinte, un frate, o sora sau chiar partenera(ul) de viata.

In asemenea ipostaza visul reflecta imposibilitatea ta de a te ajuta singur, simti nevoia sa apelezi la cineva cunoscut si in care ai mare incredere.

Daca visezi aceasta scena este foarte posibil ca in viata reala sa ai nevoie urgenta de un ajutor din partea familiei sau a persoanei iubite.

Este vorba de o problema destul de delicata si in scurt timp o sa ceri cuiva sprijinul discret.
Daca in realitate ai probleme cu locul de munca sau cu banii s-ar putea sa ceri ajutorul parintilor sau fratilor, in unele cazuri poate chiar al cunostintelor sau prietenilor apropiati.

In cazul in care ai o problema de natura emotionala exista sansa sa ceri ajutorul unei confidente, o sa ii spui ca ai nevoie de niste sfaturi pentru a-ti clarifica unele aspecte sentimentale care te apasa.

In unele situatii se mai poate intampla ca sa ceri persoanei de langa tine – iubita – iubit – sa te inteleaga macar pentru o perioada ca ai nevoie de putina relaxare si singuratate deoarece te simti prea sufocat(a).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.