Interpretare vis in care apare un hipopotam

0
1922
Interpretare vis in care apare un hipopotam

Interpretarea viselor in care apare un hipopotam. Atunci cand visezi un hipopotam inseamna ca ai o natura foarte agresiva insa si multe puncte forte pe care le tii ascunse iar asta inseamna in cele din urma ca ai mai multa putere decat iti poti da seama.

Hipopotamul este cunoscut ca fiind un animal foarte violent insa el reactioneaza numai in cazul in care este deranjat, ceea ce inseamna ca atunci cand visezi un hipopotam e posibil si ca cineva sa te calce pe nervi pana cand izbucnesti, pana cand vede ca nu mai poti si trebuie sa iei masuri drastice.

Totodata visul mai poate simboliza si proiectele de pe viitor pe care le demarezi iar daca visezi un hipopotam care sta in apa inseamna ca vei avea o serie de succese spirituale iar atunci cand visezi un hipopotam care sta la gradina zoologica inseamna ca anumite persoane din anturajul tau sunt foarte plictisitoare. La egipteni, de pilda, hipopotamul era intruchiparea raului, atunci cand acesta aparea in vis, el aducea cu sine distrugerea si moartea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un carabus

Hipopotam

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un hipopotam inseamna ca ai noi planuri, beneficiezi de noi idei, poate chiar si de o mare sustinere si toate acestea pentru a-ti pune viitorul la punct. Daca visezi un hipopotam in apa inseamna ca vei avea mari impliniri launtrice, te vei bucura de pace si armonie sufleteasca si vei cunoaste un echilibru la care de multa vreme voiai sa ajungi.

In cazul in care visezi un hipopotam la gradina zoologica inseamna ca in realitate unele cunostinte ale tale nu iti sunt tocmai agreabile, e posibil sa ti se para deopotriva de fade si lipsite de farmec, iar in cazul in care visezi un hipopotam in mediul sau inseamna ca vei avea parte de cateva probleme, legate de accidente rutiere sau altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.