Interpretare vis in care esti din nou la scoala

0
30320
Interpretare vis in care esti din nou la scoala

Interpretarea viselor in care esti din nou la scoala se refera in principal la experiente pe care nu le-ai asimilat la timpul lor sau lectii de viata pe care o sa le experimentezi in viitor.

Daca visezi ca esti din nou la scoala s-ar putea ca in curand sa te lovesti de o problema pe care ai mai intalnit-o si in trecut si nu ai reusit sa o rezolvi ca lumea.

Un astfel de vis face trimitere automata la “lectiile” pe care nu le-ai invatat cum trebuie, se refera la situatii mai complicate in care o sa fie nevoie sa treci un “test”.

Daca visezi ca esti din nou la scoala inseamna ca in scurt timp o sa te intalnesti cu un fost coleg de liceu sau de facultate care o sa iti spuna ceva interesant.

De asemenea, visul reflecta incercarea pe care o sa o faci in curand de a te scoate dintr-o situatie financiara incomoda, daca in viata reala ai probleme in acest plan este posibil sa iti rezolvi in curand neajunsurile.

Daca visezi ca mergi din nou la scoala este un semn ca ai “omis” din greseala niste capitole din viata ta si acum o sa trebuiasca sa le parcurgi cu destoinicie.

inapoi la scoala

S-ar putea intampla ca in scurta vreme sa se iveasca ocazia de a invata noi metode in profesia ta sau la locul de munca, poate o sa urmezi niste cursuri de specializare sau o sa faci ucenicie la un om cu mare experienta intr-un domeniu anume de spacialitate.

Visul in care mergi din nou la scoala prevesteste relatii foarte bune cu cei din anturajul tau sau cu persoane cu care o sa ai de gand sa te aliezi in ideea unui proiect, totodata reflecta anumite schimbari ce pot surveni pe parcurs in viata si activitatea ta.

Citește și:  Interpretare vis in care doua fete sau doi baieti se lupta pentru tine

De regula atunci cand este vorba de vreo schimbare, visul te anunta ca doar in sensul pozitiv te vor afecta viitoarele evenimente, tot ceea ce ti se va intampla in perioada urmatoare trebuie privit ca un fapt foarte oportun si plin de invataminte.

Visul in care mergi la scoala si te certi cu colegii de clasa poate prefigura anumite relatii care in realitate se vor ameliora vizibil, in cazul in care esti certat cu cineva anume din apropiatii tai s-ar putea ca in scurt timp sa urmeze o impacare. La fel se poate intampla la locul de munca sau in orice alta relatie de colaborare.

In cazul in care visezi ca mergi la scoala si asisti la orele de curs este posibil ca in viata reala sa ai un sentiment de insecuritate vis a vis de o decizie pe care trebuie sa o iei in curand, se poate ca anumite aspecte sa nu iti fie inca destul de clare si o dezbatere pe aceasta tema alaturi de cineva apropiat o sa te lamureasca mai bine ce ai de facut in continuare.

Daca visezi ca esti din nou la scoala si te scoate profesoara la raspuns semnifica faptul ca in scurta vreme o sa ai de-a face cu o situatie complicata dar nu trebuie sa iti faci griji deoarece vei trece peste ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.