Interpretare vis in care apare un orb/ orbire/ a orbi

0
6808
Interpretare vis in care apare un orb orbire a orbi

Interpretarea viselor in care apare un orb/ orbire/ a orbi. Atunci cand visezi ca esti orb, nu mai poti vedea sau visezi oameni orbi inseamna ca vei avea de suferit din iubire si vei fi nefericit o buna bucata de vreme. Oamenii orbi din vis reprezinte de cele mai multe ori saracie, lipsa de putere, frica in anumite chestiuni ale vietii fara fundamente, iar daca visezi un orb care cere bani inseamna ca vei avea ghinion si trebuie sa fii foarte precaut cu ceea ce vei face in viitor.

In cazul in care visezi un orb care este condus de un caine inseamna ca vei primi noutati care te entuziasmeaza iar daca visezi ca mergi pe strada si te intalnesti cu un om orb inseamna ca vei avea zile foarte urate in viata, vei avea multe lipsuri, vei suferi de foame ceea ce te va face un om foarte rau.

Daca visezi ca duci un orb de mana inseamna ca te vei imbolnavi, trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta si in plus e posibil sa ai multe remuscari pentru ca ai luat hotarari fara sa rationezi iar daca visezi ca tue sti orb inseamna ca vei fi trist si vei avea un destin potrivnic, te vei certa cu toata lumea, vei trai in mizerie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un/ o/ cifra unu.

persoane nevazatoare

In cazul in care visezi ca te intalnesti cu un orb inseamna ca vei avea dispute in casa iar daca visezi o pasare oarba inseamna ca cineva iti aduce noutati care te intristeaza. Atunci cand visezi un orb dus de tine de mana inseamna ca vei comite o mare prostie care va rani multi oameni, daca visezi ca pipai drumul deoarece esti orb inseamna ca vei trai mult timp fara nici o grija.

Daca visezi un orb care se uita la tine insemana ca ti-e frica de anumite lucruri de care nici n-ar trebui iar daca visezi ca tu orbesti un om inseamna ca vei fi inselat in relatiile cu persoanele de sex opus. Atunci cand visezi un orb care se urca in autobuz sau in masina ori tramvai inseamna ca trebuie sa intarzii o calatorie, sa o lasi pe alta data deoarece ai multe certuri in casa.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un orb pe strada inseamna ca vei fi mintit si inselat insa daca visezi ca sta inseaman ca ai mult noroc si trebuie sa profiti de el pentru a-ti face viata cat mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.