Interpretare vis in care apare un avort.

0
9093
Interpretare vis in care apare un avort.

Interpretarea viselor in care apare un avort. Daca visezi un avort inseamna ca vei renunta brusc la un proiect, ori la o idee care suna bine, era promitatoare, insa in care tu nu aveai suficienta incredere ori care pur si simplu te-a facut sa iti pierzi interesul deoarece ai gasit ceva mai bun.

Totodata acest vis mai reprezinta si sentimentul de vina ori chiar de teama pe care il porti pentru o perioada ce urmeaza, ai presentimente rele, deoarece simti un esec pe care chiar tu il provoci involuntar.

E posibil sa ai si ceva probleme de sanatate. In aceeasi ordine de idei, avortul din vis mai simbolizeaza si nesiguranta, schimbari iminente, iar atunci cand apare in visul unei femei, acesta indica teama ei pentru faptul ca nu va obtine ceea ce isi doreste.

Cand apare in visul unui barbat, avortul reprezinta comportamentul gresit pe care il pot avea acestia. Un alt simbol mai este reprezintat si de problemele cu banii, e posibil sa va pierdeti locul de munca sau sa vi se micsoreze salariul ori sa aveti o mare dezamagire in dragoste, sa fiti inselat sau sa nu mai fiti iubit cu aceeasi intensitate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cleptoman

Totodata avortul mai poate insemna si un esec foarte mare pe care il vei avea exact atunci cand te astepti mai putin, exact atunci cand de fapt credeai ca vei avea succes, poate insemna si foarte multe pierderi care vin exact atunci cand nu te asteptai.

De regula simbolizeaza o fapta care vine pe nepusa masa, de multe ori o pierdere deoarece cam asta este si in viata reala un avort, pierderea neasteptata si dureroasa a unui anume lucru, obiect, fapt, bunuri, persoane, proiecte etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.