Interpretare vis în care apare un avort

0
11359
Interpretare vis in care apare un avort.

Dacă visezi un avort înseamnă că vei renunța brusc la un proiect, ori la o idee care suna bine, era promițătoare, însă în care tu nu aveai suficientă încredere ori care pur și simplu te-a făcut să îți pierzi interesul deoarece ai găsit ceva mai bun.

Totodată, acest vis mai reprezintă și sentimentul de vină ori chiar de teama pe care îl porți pentru o perioadă ce urmează, ai presimțiri rele, deoarece simți un eșec pe care chiar tu îl provoci involuntar.

E posibil să ai și ceva probleme de sănătate. În aceeași ordine de idei, avortul din vis mai simbolizează și nesiguranța, schimbări iminente, iar atunci când apare în visul unei femei, acesta indică teama ei pentru faptul că nu va obține ceea ce își dorește.

Când apare în visul unui bărbat, avortul reprezintă comportamentul greșit pe care îl pot avea aceștia. Un alt simbol mai este reprezentat și de problemele cu banii, e posibil să vă pierdeți locul de muncă sau să vi se micșoreze salariul ori să aveți o mare dezamăgire în dragoste, să fiți înșelat sau să nu mai fiți iubit cu aceeași intensitate.

Totodată, avortul mai poate însemna și un eșec foarte mare pe care îl vei avea exact atunci când te aștepți mai puțin, exact atunci când de fapt credeai că vei avea succes, poate însemna și foarte multe pierderi care vin exact atunci când nu te aștepți.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un bolnav

De regulă, simbolizează o faptă care vine pe nepusă masă, de multe ori o pierdere deoarece cam asta este și în viața reală un avort, pierderea neașteptată și dureroasă a unui anumit lucru, obiect, fapt, bunuri, persoane, proiecte etc.

E important de menționat că visul cu un avort nu trebuie să te sperie, ci să te facă mai conștient de emoțiile și convingerile tale. Un astfel de vis ar putea fi un semnal că ești într-o perioadă de tranziție sau că te confrunți cu decizii care ar putea avea un impact major asupra vieții tale. Este bine să te consulți și cu un specialist dacă simți că visul te-a afectat puternic.

De asemenea, nu uita că interpretarea unui vis depinde de multe variabile, inclusiv contextul personal și ceea ce simți în legătură cu simbolurile din vis. Dacă ai avut vise similare sau alte vise încărcate emoțional, poate fi util să ții un jurnal de vise pentru a urmări schimbările și evoluția semnificațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.