Interpretare vis in care urci pe scari si nu se mai termina scarile

0
691
Interpretare vis in care urci pe scari si nu se mai termina scarile

Interpretarea viselor in care urci pe scari si nu se mai termina scarile reflecta in general o perioada incredibila de ascensiune care va continua pe o durata nedeterminata.

Daca visezi ca urci niste trepte inseamna ca in viata reala te asteapta mari impliniri pe plan profesional, o sa reusesti in scurt timp sa treci de niste etape intermediare si sa iti vezi visul implinit cu ochii.

scari fara de sfarsit

Visul in care urci la nesfarsit niste trepte prevesteste zile frumoase si pline de bucurii, sau, in alta ordine de idei, visul anunta mari reusite si avansari la locul de munca.

In acelasi timp asemenea scena poate prefigura o inaltare spirituala fara precedent care va face din tine pur si simplu o alta persoana, o sa evoluezi pozitiv si nimic nu te va opri din ascensiunea ta.

In alte cazuri, sau situatii, visul in care urci niste scari care nu se mai termina poate sa semnifice inceputul unei activitati care nu are prestabilit un termen pentru finis, s-ar putea sa te apuci de o treaba care va dura foarte mult si o sa iti depaseasca resursele.

Daca in viata reala nu prea iti ies in ultimul timp afacerile atunci se pare ca in scurt timp o sa dea norocul peste tine insa asta nu inseamna ca trebuie sa lenevesti sau sa crezi exagerat de mult in steaua ta norocoasa deoarece treburile pot deveni si mai complicate si o sa necesite mai multa uzura din partea ta.

De asemenea, visul in care urci niste scari care nu se mai termina poate sa faca trimitere la aspecte pe care nu reusesti sa le intelegi dar care te atrag sa le studiezi, si cu cat te apleci mai mult asupra lor cu atat ele devin mai complexe si mai greu de descifrat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare violență

Aceasta interpretare se poate aplica cu succes in foarte multe ipostaze ale vietii cand te straduiesti din rasputeri sa patrunzi anumite mistere care te provoaca, visul poate sa reflecte o mare dilema pe care o sa o ai vis a vis de cineva sau de ceva, ilustreaza o perioada in care o sa te straduiesti sa acumulezi niste informatii sau cunostinte pe care insa nu vei putea sa le folosesti in viitorul apropiat.

scari interminabile

Daca visezi ca urci niste scari de lemn atunci s-ar putea ca in realitate sa ai un esec si sa parcurgi inca o data o etapa a vietii sau un program de pregatire profesionala. Aceasta scena poate sa reflecte un program greoi de instruire intr-un domeniu anume sau pregatirea pentru un examen ori un test de absolvire.

Visul in care urci niste scari frumos ornamentate care nu se mai termina semnifica faptul ca te asteapta onoruri mari dar nu imediat sau in viitorul apropiat ci dupa o indelunga munca si eforturi imense din partea ta.

In situatia in care esti o persoana care indrageste cariera politica sau profesionala visul anunta o adevarata aventura din care nu vor lipsi momentele dramatice alternate de situatii fericite. Este posibil ca in scurt timp sa apara si o propunere din partea cuiva care are o mare influenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.