Interpretare vis in care apare un zero

0
878
Interpretare vis in care apare un zero

Interpretarea viselor in care apare un zero. Atunci cand visam cifra zero sau visam un numar care o contine, inseamna ca putem sa ne atingem scopurile daca stim cu cine sa colaboram si daca suntem perseverenti. Cifra zero din vis simbolizeaza si faptul ca nu ne putem descurca singuri intr-o activitate, trebuie sa avem parteneri, mai ales pentru ca nu ne apreciem la adevarata noastra valoare.

Cifra zero mai poate aparea si asemeni unui cerc, iar daca visezi ca iti apar mai multi de zero inseamna ca te simti inutil, iar din acest motiv tinzi foarte mult sa te retragi din chestiunile foarte importante, te izolezi de restul oamenilor care au putere, ii lasi pe ei sa conduca.

Pe de alta parte cifra zero din vis mai poate simboliza si faptul ca suntem la un nou inceput de drum, o luam de la zero, incercand sa facem de aceasta data totul bine, avand in vedere ca anterior am gafat, ceea ce a dus la un mare ghinion.

Citește și:  Interpretare vis in care apare data

Asa cum am spus, cifra zero poate aparea si sub forma unui cerc ceea ce simbolizeaza universalitatea, perfectiunea, tendinta catre tot ceea ce este mistic si absolut, un spirit desavarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.