Interpretare vis în care vezi Calea Lactee

0
64

Calea Lactee este galaxia din care face și sistemul nostrul solar. Dacă ai un astfel de vis, despre Calea Lactee, este semn că vei avea succes pe plan profesional. Acest vis prezice lucruri frumoase, evenimente pline de bucurie.

Dacă ai visat Calea Lactee, cum umple cerul cu mii de stele, înseamnă că vei avea o perioadă de bogăție și noroc. Un astfel de vis îți dă speranță, pentru că este în general de bun augur. Calea Lactee în vis poate fi și un semn de competiție, de succes. De asemenea, acest vis înseamnă bucurie, frumușețe, prieteni buni și fericire. Visul despre Calea Lactee prezice o schimbare pozitivă în viață și o perioadă de dezvoltare în viitorul apropiat.

Visele în care vezi Calea Lactee se interpretează astfel:

  • Rareori visul despre Calea Lactee poate fi și îngrijorător, el poate arăta că o situație ar putea deveni destul de periculoasă.
  • Dacă vezi Calea Lactee asta arată că dorința ta de a te căsători și de a avea un copil se va îndeplini. De asemenea, acest vis prezice și o anumită influență socială, conexiunea cu natura și pământul. Este posibil ca visul să fie un semn că activitățile profesionale vor trece printr-un proces de reînnoire și asta va aduce mai mult succes.
  • Calea Lactee în vis poate arăta și faptul că ești iute la mânie și trebuie să te gândești mai mult când vrei să-ți iei un anganjament pe termen lung, cum este de exemplu căsătoria.
  • Calea Lactee în vis este și o metaforă a instinctului matern și a dorinței de a avea grijă de persoanele dragi din familie.
  • Visul despre Calea Lactee înseamnă că un eveniment neplăcut îți va da mari bătăi de cap și îți va ocupa timpul și mintea. Visul poate reprezenta și un sentiment puternic de spiritualitate și divinitate.
  • Dacă visezi Calea Lactee este posibil chiar să ai succes dacă joci la loto sau la loterie.
  • Traversând Calea Lactee în vis, înseamnă că vei avea parte de multă fericire sau de evenimente favorabile în viață.
  • A privi spre Calea Lactee, spre cerul plin de stele, în vis, arată că te comporți cu prudență față de alți oameni și nu prea ai încredere imediat în cei pe care îi întâlnești.
  • Visul în care vezi Calea Lactee, iar norii acoperă o mare parte din stele și în plus se aud tunete și fulgere, înseamnă că vei trece printr-o perioadă din viață în care toate speranțele tale se vor prăbuși. Acest vis prezice și tristețe din cauza unei persoane dragi și apropiate.
Citește și:  Interpretare vis in care te vezi in viitor

Stelele în vis au în general interpretări pozitive, ele promit atingerea obiectivelor și împlinirea dorințelor. Dacă visezi un cer albastru, fără nori, este semn că în curând vei face o călătorie foarte interesantă, la care nu te-ai așteptat. De asemenea, acest vis prezice faptul că vei cunoaște un om bun, cu o personalitate deosebită, în timpul călătoriei tale. După conversația cu el, vei constata că între voi s-a stabilit o relație de prietenie foarte strânsă și frumoasă.

Calea Lactee în vis și cerul senin plin de stele reprezintă un semn că vei avea o relație romantică în curând. Dacă deja ești într-o relație și ai un asemenea vis, înseamnă că viața ta va fi fericită și vei trece la altă etapă, poate chiar te vei căsători. O stea căzătoare în vis este semn al unui eveniment brusc, bun sau rău, în funcție de alte detalii ce apar în vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.