Interpretare vis in care apare un/ o/ cifra unu.

0
435
Interpretare vis in care apare un o cifra unu

Interpretarea viselor in care apare un/ o/ cifra unu. Atunci cand visezi numarul unu inseamna ca vei trai bine in societate. Cifra unu este insa mult mai complexa decat atat, fiind semnul celui dintai, sub numarul unu fiind nascuti cei care un spirit de conducatori, meniti sa fie mereu primii, mereu invingatori in toate competitiile.

Se spune ca atunci cand visezi cifra unu inseamna ca vei reusi sa obtii un loc de munca mai bine platit sau o pozitie mult mai buna, poate primesti si un bonus pentru activitatea depusa pana acum, devii mai respectat, mai apreciat si primesti mai multa incredere si intelegere.

Atunci cand visezi ca primesti nota unu la scoala inseamna ca cineva te pune la punct pentru ca te crezi mult prea bun si nu stii sa iti cunosti lungul nasului.

cifra 1

In cazul in care visezi ca primesti o singura manusa in loc de doua ca sa mergi la schi inseamna ca cineva nu iti recunoaste meritele pe deplin si vrea sa te injoseasca iar daca visezi ca ai o singura mana inseamna ca cineva iti va fura din drepturi, te va lasa poate loc de munca sau va face tot posibilul sa decazi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o mana

In cazul in care visezi ca mergi intr-un singur picior inseamna ca nu ai luat-o pe drumul cel bun in viata si trebuie sa incerci sa repari tot ceea ce ai stricat pana la acel moment dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.