Interpretare vis in care apar haltere

0
400
Interpretare vis in care apar haltere

Interpretarea viselor in care apar haltere. Atunci cand visezi haltere inseamna ca vei trece printr-o perioada plina de probleme, dificila, ai piedici puse de rivali in orice proiect vrei sa demarezi, dar si o nevoie mare de a experimenta, inainte de actiona definitv, vrei sa calculezi totul, sa inspectezi amanuntit ca sa nu faci vreo greseala pe care in cele din urma sa nu o mai poti repara.

Atunci cand visezi o haltera inseamna ca simti nevoia de pregatiri superioare, vrei sa acumulezi mai multa experienta, sa progresezi pana la un punct mai inalt. Consultati deasemenea si simbolul cuvantului „greutate”.

Haltere din vis mai pot simboliza si impliniri sufletesti mici, trairi modeste, iar daca visezi ca le ridica altii si nu tu, inseamna ca ai nevoie de ajutor sau ca trebuie sa acorzi ajutor cuiva. Daca visezi ca ridici tu haltere inseamna ca vei reusi sa scapi de datoriile pe care ti le-ai facut pana acum.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o bariera

haltere

Halterele din vis mai pot simboliza si apasarile sufletesti pe care le-ai adunat intr-un timp foarte scurt, fiind momentul sa lasi din toate greutatile care nu iti mai dau pace si care nu te lasa sa avansezi.

In plus halterele din vis daca le ridici tu in cazul in care vrea altcineva sa le ridice reprezinta faptul ca preferi sa porti tu toate poverile pe umeri si sa ii lasi pe cei dragi sa nu simta greul existentei.

Este desigur un fapt altruist insa trebuie sa incerci sa te mai gandesti si la propriile nevoi si sa fii si tu fericit in viata deoarece niciodata nu vom gasi implinirea totala dca ne axam numai pe nevoile celor din jur si pe implinirea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.