Vibratia numarului 1 in numerologie

0
1332
Vibratia numarului 1 in numerologie

Fiecare numar are atat calitati cat si defecte, fiecare numar determina un individ, iar acesta poate sa fie conectat la o oarecare realitate echivalenta cu a celorlalti. Persoanele nascute sub semnul numarului 1 sunt persoane cu o foarte mare influenta asupra celor din jur, persoane care au un spirit de conducator de invidiat, le place sa straluceacsa in societate, mereu vor fi liderii grupului in care activeaza sau conducatorii echipei de la serviciu chiar daca nu din prima. Vibratia numarului 1 da si o putere de a lupta incredibila, o perseverenta iesita din comun, care adesea tinde catre incapatanare.

Cifra 1 se afla sub semnul maretului Soare, el este simbolul masculinitatii, al energiei, al dominatiei, avand sub conducere si zodia Leului, care nu degeaba are aceste calitati de „rege al junglei”. Indivizii care s-au nascut sub semnul cifrei 1 vor fi mereu diferiti fata de cei din jurul lor, vor avea mereu ceva de spus in plus, chiar daca va fi bine sau rau, aceasta fiind una dintre partile lor negative. Din dorinta puternica de a se face remarcati, uneori uita sa cantareasca lucrurile si sunt impulsivi.

Cu timpul insa isi vor da seama ca pentru a ajunge intr-adevar un bun lider trebuie sa dobandeasca intelepciunea si experienta necesara, cat si respectul cuvenit de la cei din jur, iar apoi nimeni nu ii va mai putea opri din drumul catre succes. Trebuie insa mentionate si partile bune ale acestei cifre care sunt din plin, ele se refera adesea predilectia catre arta, originalitate, cifra 1 avand parca foarte multe si din trasaturile Varsatorului, care insa se combina perfect cu Leul, aceste doua zodii fiind complementare, cu o compatibilitate potrivita chiar aproape de ideal, daca ating amandoi pragul maturitatii si al intelepciunii.

Citește și:  Cum seduci femeia Rac

Persoanele prost aspectate sub aceasta cifra pot insa sa nu beneficieze de toata aceasta putere creatoare, deoarece din cauza frustrarilor ei uita adesea sa isi puna capul la contributie. Indicat este pentru ei sa aiba mereu alaturi oameni care sa ii incurajeze si sa ii admire si sa evite prea multe momente de singuratate.

Tot aici, la vibratia cifrei 1 asupra destinului mai trebuie mentionat si faptul ca ceea ce inventeaza indivizii aflati sub acest semn, poate sa nu capete o esenta in prezent, numai decat daca ei sunt foarte perseverenti si puternici cat sa accepte piedicile si sa le treaca, insa ceea ce ei vor crea va fi de durata, unic, memorabil.

Din pacate foarte multi dintre acesti nativi, cand ajung pe culmile succesului, cam uita de modestie si de locul din care au pornit iar atunci orgoliul si mandria lor risca de puna stapanire, sa devina incomensurabila, ceea ce ii va determina sa devina adevarati tirani cu cei pe care ii au in subordine si desigur, incet – incet risca sa isi piarda pozitia. Indicat este pentru cei care au semnul nasterii in cifra 1 sa isi calculeze cu atentie telurile si sa nu uite niciodata de entuziasmul cu care au pornit la drum si bunatatea cu care au dorit ceva mai maret pentru omenire, deoarece ei lucreaza totusi in folosul omenirii, iar astfel isi vor da seama ca modestia le va umple inima si spiritul lor va fi mult mai satisfacut. Persoanele care au ca si vibratie a destinului cifra 1 au succes in activitati mai ales in ziua de duminica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.