Interpretare vis in care apare un mormant

0
4145
Un mormant Sursa: frumoasaverde.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un mormant. Atunci cand visezi un mormant inseamna in realitate ca vei avea nevoie sa iti revizuiesti trecutul deoarece trebuie sa parcurgi catre un alt nivel. Mormantul din vis mai arata si faptul ca persoana care viseaza este prea atasata de trecut, iar pentru asta trebuie sa accepte in realitate evolutia, fiind si caracterizata de sentimentul ca in viata reala este necesara o schimbare.

Un mormant Sursa: frumoasaverde.blogspot.com
Un mormant
Sursa: frumoasaverde.blogspot.com

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „cimitir”.

Atunci cand visezi ca sapi un mormant inseamna ca vei avea parte de o companie placuta. Mormantul sau cimitiroul adesea reprezinta toate trairile rele ale individului care viseaza, iar daca visezi un moemant acoperit cu flori foarte frumoase inseamna ca cineva ti-a promis ceva insa nu se va tine de cuvant.

In cazul in care visezi ca un mormant nu este frumos facut inseamna ca e posibil ca tu nu sa nu iti respecti cuvntul dat cuiva, iar astfel risi sa superi persoana cu pricina. In cazul in care visezi un mormant se mai spune si ca in realitate vei afla noutati de preste granite iar daca mormantul pe care il visezi este deschis inseamna ca inseamna ca vestile te vor supara, e posibil sa ai parte de multa ganduri care nu iti dau pace si sa ai probleme de sanatate.

Daca visezi ca stai intr-un momrnat inseamna ca cineva te va supara, nu te va lasa sa te exprimi, iti va ingradi libertatea iar daca visezi ca faci pelerinaj la mormantul sfant al lui Iisus inseamna ca vei avea o viata buna in curand. Pentru cei care sunt bolnavi mormantul din vis reprezinta insanatosire iar pentru cei care sunt singuru inseamna ca in curand se vor indragosti. Daca esti sarac si visezi un mormant inseamna ca in realitate vei avea parte de multi bani iar daca visezi ca stai in el inseamna ca cineva te va intrista ori chiar vei avea parte de o tragedie in viata. Daca visezi ca sapi un mormant inseamna ca vei avea parte de ceva pozitiv.

Se mai spune ca mormantul din vis arata si faptul ca vei pune capat unei probleme, reusesti sa treci peste o greutate foarte mare insa e posibil sa reprezinte si inhibare, multe frutrari, ti-e frica sa arati lumii ce poti, chiar daca esti constient ca te-ai putea descurca in anumite contexte, preferi sa te inchizi in tine si sa nu mai lasi pe nimeni sa intre. Pe de alta parte mormantul din vis mai poate simboliza si faptul ca vrei sa lasi ceva in urma, sa iti ingropi trecutul, vrei sa uiti de ceva anume, sa iti iei viata de la capat sau sa treci intr-o alta etapa.

Daca visezi un mormant deschis inseamna ca inca mai suferi din cauza unor probleme din trecut sau inca te afecteaza pentru ca nu ai lamurit toate aspectele. Un mormant inchis reprezinta faptul ca in realitate ai pus punct definitiv anumitor aspecte ale vietii tale, nu te mai uiti in urma, mergi tot in fata.

Se mai poate face referire prin mormant si la spirit, la suflet, avand in vedere ca acolo ascundem multe lucruri, poate si visele pe care le-am avut candva si nu s-au implinit, e posibil sa acundem multe taine din acest punct de vedere si sa avem grave probleme de comportament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here