Interpretare vis in care porti bijuterii multe si obiecte pretioase de lux

0
520
Interpretare vis in care porti bijuterii multe si obiecte pretioase de lux

Interpretarea viselor in care porti bijuterii multe si obiecte pretioase de lux se refera la statutul tau si la relatiile cu ceilalti, increderea si aspiratiile tale.

Daca visezi ca porti multe bijuterii sau alte obiecte de mare lux exprima in mod plastic parerea buna sau supradimensionata pe care o ai despre de tine si despre imaginea ta in general, reflecta grija si exagerarea cateodata a felului in care de exprimi, poate sa fie un simbol al cunoasterii si al implinirii spirituale, depinde de conjunctura in care te afli in vis.

Daca porti multe inele scumpe cu pietre pretioase s-ar putea sa reflecte incununarea unei relatii foarte trainice, iar in cazul in care nu ai deoamdata o relatie de acest fel atunci s-ar putea sa prefigureze cunoasterea unei persoane cu totul deosebite.

Visul in care apar bijuterii de aur pe care le porti poate sa ilustreze si o dorinta ascunsa de a epata, vrei sa iti impresionezi prietenii sau pe cineva special, ai sanse in ceva, norocul iti va surade, ai o stare mentala foarte puternica, esti foarte motivat(a), o sa ai succes in afaceri fie ele materiale sau sentimentale, mai poate simboliza si agerimea pe care o ai, sau faptul ca esti mereu pe faza la tot ce se intampla in jurul tau si cu persoana ta, ai ascutimea mintii si stii de asemenea sa o si folosesti cand si cum trebuie.

Daca visezi ca porti bratari de aur ilustreaza prietenii mari, prietenii de neuitat, o sa trebuiasca sa reinnozi prietenia cu cineva cu care nu te-ai mai vazut de foarte mult timp, o sa iti revezi un adevarat prieten.

Citește și:  Interpretare vis in care iti vinzi sau amanetezi bijuteriile

obiecte de lux purtate de o femeie

Daca in vis porti coliere cu pietre scumpe este posibil sa exprime in realitate dorinte foarte mari pe care inca nu ti le-ai putut atinge, reflecta o dorinta nestavilita de putere asupra celorlalti, te simti mai presus de altii, o sa actionezi in curand cu un aer superior, cu o atitudine de stapan(a), nu esti multumit(a) pe deplin in legatura cu ceva, mai simbolizeaza si intelectul inalt, gandirea profunda si complexa.

Visul in care porti bijuterii de aur si obiecte de lux semnifica in alte imprejurari si faptul ca o sa devii o persoana importanta, nu se stie exact in cat timp si in ce circumstante inse este posibil ca intr-un viitor nu prea indepartat sa observi ca deja ocupi un loc mai de seama in fata celorlalti si cu putina truda o sa reusesti chiar lucruri mai importante in viata.

Visul este un semn ca ai potentialul necesar unor astfel de misiuni si ai si suportul celorlalti, atata timp cat ceea ce faci are un sens pozitiv si spre beneficiul celorlalti.

Daca visezi o rochie de lux impodobita cu pietre scumpe si alte lucruri sofisticate poate sa anunte o mostenire de familie, in curand s-ar putea sa primesti o veste referitoare la asa ceva, inseamna distinctie, pentru barbati inseamna onoare si statut inalt.

Daca visezi bijuterii sau alte obiecte de lux impodobindu-ti casa atunci este vorba de un trai imbelsugat, viata linistita si fericita, iubire magica, prietenie trainica si afaceri prospere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.