Interpretare vis in care apare familie

0
1398
Familie Sursa: resursepentrufamilie.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare familie. Atunci cand visezi o familie numeroasa inseamna ca in realitate ai multe relatii frumoase cu cei din jur, atat cu propria familie cat si cu prietenii, cunostintele, colegii de la munca, esti sociabil si vei avea parte de bogatie sufleteasca, familia simbolizand si dorinta de a lua legatura cu foarte multe persoane in viata de zi cu zi.

Familie Sursa: resursepentrufamilie.blogspot.com
Familie
Sursa: resursepentrufamilie.blogspot.com

Totodata, familia poate sa reprezinte si teama. Fuga fata de singuratate, nevoia de a avea o viata reala plina de agitatii. De regula, persoanele care sunt anonime au acest vis in care apare o familie numeroasa, mai ales pentru ca se simt singure si nebagate in seama.

In cazul in care visati ca sunteti in sanul familiei, in mijlocul ei, inseamna in realitate ca aveti un sentiment de protectie, vreti sa fiti mai multumit din punct de vedere spiritual. In cazul in care in vis va apare unul dintre membrii familiei, mai bine consultati simbolul cuvintelor „frate”, „sora”, „mama”, „tata”, „parinti”. Se spune ca mai toate visele in care apare propria familie interpretarea este de bine, chiar si atunci cand visezi o cearta. Rudele din vis pot fi oamenii rau sau bine intentionati din viata ta reala.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Citește și:  Interpretare vis in care apare un marinar
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.