Interpretare vis in care apare cifra trei

0
5599
Interpretare vis in care apare cifra trei

Interpretarea viselor in care apare cifra trei. Atunci cand visezi cifra trei ineamna ca vei incheia afaceri cu mult succes. Cifra trei este insa mult mai complexa decat atat, deoarece ea simbolizeaza divinitatea, fiind astfel o uniune perfecta, integrala a tot ceea ce inseamna divin, etern si pur.

Persoanele nascute sub semnul cifrei trei sunt persoane care au noroc pe toate planurile vietii iar daca visezi adesea aceasta acifra inseamna ca destinul iti va rezerva multe bucurii, nu vei duce lipsa de nimic si toate iti vor fi asa cum ai sperat sau poate chiar mai mult decat atat.

Cifra trei are chiar o putere magica, deoarece ea aduce in discutie implinirea spirituala, daca este visata de o persoana casatorita inseamna ca va avea o casnicie frumoasa, plina de realizari iar daca este visata de o persoana singura inseamna ca in curand aceasta isi va intemeia o familie si toate planurile sale se vor implini.

Daca studentii viseaza ca sunt la un examen care va avea loc in realitate putin mai tarziu inseamna ca vor avea noroc la acel examen si nu trebuie sa isi faca griji.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dictare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.