Astrologia vocationala – aflarea carierei potrivite

0
661
Astrologia vocationala

Cati dintre dumneavoastra sunt multumiti pe deplin de actuala profesie sau de actualul loc de munca? Cu siguranta exista foarte multe situatii in care profesia avuta nu este tocmai cea mai potrivita, fapt pentru care problemele nu vor intarzia sa apara.

Astrologia vocationala reprezinta una dintre cele mai controversate ramuri ale astrologiei. Astrologia trebuie sa fie privita ca o cheie catre intelegerea evenimentelor care se petrec in viata unui individ, insa este o stiinta atat de complexa, incat unele dintre ramurile sale nu doar ca ofera o interpretare a evenimentelor, dar pot oferi o intelegere clara si asupra altor aspecte importante.

Astrologia vocational

In acest mod a luat nastere si astrologia vocationala care are legatura, dupa cum spune si numele, cu vocatia. In momentul nasterii fiecarei persoane la nivel astral se produc anumite evenimente care le influenteaza intr-o mai mica sau mai mare masura pe cele care se petrec la nivel teluric. Astrologii au ajuns la concluzia ca oricare aspect al vietii unui individ pe pamant poate fi analizat din punct de vedere astrologic.

Alegerea unei profesii potrivite poate fi un pas dificil pentru foarte multe persoane, tocmai de aceea astrologii sunt de parere ca astrologia vocationala este menita sa vina in ajutorul celor care doresc sa afle daca au aptitudinile potrivite pentru o anumita profesie, sau in ajutorul celor care doresc sa stie care sunt calitatile care ii caracterizeaza din acest punct de vedere pentru a-si putea alege profesia cea mai potrivita. Daca o astrograma este interpretata corect, astrologul va putea oferi informatiile necesare celor care doresc sa afle care le este vocatia.

Asadar, astrologia vocationala pune accentul, ca oricare alta ramura a acestei stiinte, pe interpretarea astrogramei. Casa Muncii (a VI-a) sau Casa Veniturilor (a II-a) si cea a Realizarilor (a X-a) sunt Casele care indica cel mai bine caracteristicile din punct de vedere vocational. Insa acest lucru nu inseamna ca astrograma nu poate fi studiata in totalitate si nu se pot face legaturi intre evenimentele care se petrec la nivel astral.

Astrologii sunt de parere ca astrologia vocationala este foarte importanta si necesara in special pentru cei care se afla la inceput de drum si in plin proces de formare. Nu rare sunt situatiile in care foarte multe persoane isi aleg profesia nepotrivita si incearca dupa ani si ani sa se reprofileze pentru ca actualul loc de munca nu aduce niciun fel de satisfactie. Si nu este vorba doar de satisfactie financiara deoarece locul de munca trebuie sa satisfaca si alte nevoi.

Citește și:  Descendent in Varsator

Alegerea profesiei in functie de zodie

Alegerea profesiei in functie de zodie

Semnul zodiacal influenteaza si el intr-o mare masura alegerea profesiei potrivite de aceea, in randurile care urmeaza, va vom prezenta cateva profesii potrivite fiecarui semn zodiacal.

Pentru nativii din zodiac Berbec, cele mai potrivite meserii sunt cele din cadrul armatei sau cele din cadrul politiei, dar si cele din domeniul medical, al mecanicii, al industriei si al sportului.

Cei care s-au nascut in zodia Taurului trebuie sa se orienteze asupra unor cariere mai sofisticate, cele mai potrivite fiind cele din domeniul artistic si cultural, dar si cele din domeniul designului.

Pentru Gemeni, cele mai potrivite profesii sunt cele de jurnalist, contabil, translator, scriitor si chiar agent de vanzari, datorita bunelor abilitati de comunicare si relationare.

Cei nascuti in zodia Racului ar trebui sa se orienteze catre meserii din domeniul naval, dar si in domeniul amenajarilor interioare, in domeniul alimentar si cel al producerii de petrol.

Nativii din zodia Leu sunt cei mai potriviti pentru profesiile politice, deoarece acestia sunt foarte buni diplomati.

Cei care s-au nascut sub zodia Fecioarei ar trebui sa se orienteze catre meserii din domeniul IT, dar si din domeniul medical.

Balantele sunt persoanele cele mai potrivite pentru a ocupa posturi de avocat, judecator, receptioner, designer si chiar model.

Nativii din Scorpion sunt cei mai potriviti pentru profesiile din domeniul medical, in special in ceea ce priveste partea chimica, dar acestia sunt ideali pentru a ocupa posturi in industria constructiilor.

Alaturi de nativii din Balanta, cei din zodia Sagetator sunt la fel de potriviti pentu ocuparea functiilor in domeniul juridic, dar li se potrivesc si posturile din domeniul bancar si cel al desingului.

Pentru Capricorn cea mai potrivita functie este cea de inginer.

Varsatorii sunt cei mai buni filozofi, astrologi si sunt potriviti si pentru domeniul IT.

Nativii din zodia Pesti sunt potriviti pentru domeniul medical, dar si pentru ocuparea functiilor din invatamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.