Astrologia vocațională – aflarea carierei potrivite

0
731
Astrologia vocationala

Câți dintre dumneavoastră sunt mulțumiți pe deplin de actuala profesie sau de actualul loc de muncă? Cu siguranță există foarte multe situații în care profesia avută nu este tocmai cea mai potrivită, fapt pentru care problemele nu vor întârzia să apară.

Astrologia vocațională reprezintă una dintre cele mai controversate ramuri ale astrologiei. Astrologia trebuie să fie privită ca o cheie către înțelegerea evenimentelor care se petrec în viața unui individ, însă este o știință atât de complexă, încât unele dintre ramurile sale nu doar că oferă o interpretare a evenimentelor, dar pot oferi o înțelegere clară și asupra altor aspecte importante.

Astrologia vocațională transcende simpla citire a zodiacului și intră în domeniul subtil al relației dintre om și universul profesional. Acest domeniu al astrologiei ne permite să identificăm talentele inerente, aptitudinile și chiar posibilele obstacole în cariera noastră. Așadar, în loc să navigăm orb prin marea opțiunilor profesionale, putem utiliza astrologia ca pe o hartă, oferindu-ne direcție și claritate.

Astrologia vocational

În acest mod a luat naștere și astrologia vocațională care are legătură, după cum spune și numele, cu vocația. În momentul nașterii fiecărei persoane la nivel astral se produc anumite evenimente care le influențează într-o mai mică sau mai mare măsură pe cele care se petrec la nivel teluric. Astrologii au ajuns la concluzia că oricare aspect al vieții unui individ pe pământ poate fi analizat din punct de vedere astrologic.

Alegerea unei profesii potrivite poate fi un pas dificil pentru foarte multe persoane, tocmai de aceea astrologii sunt de părere că astrologia vocațională este menită să vină în ajutorul celor care doresc să afle dacă au aptitudinile potrivite pentru o anumită profesie, sau în ajutorul celor care doresc să știe care sunt calitățile care îi caracterizează din acest punct de vedere pentru a-și putea alege profesia cea mai potrivită. Dacă o astrogramă este interpretată corect, astrologul va putea oferi informațiile necesare celor care doresc să afle care le este vocația.

Astfel, astrologia vocațională pune accentul, ca oricare altă ramură a acestei științe, pe interpretarea astrogramei. Casa Muncii (a VI-a) sau Casa Veniturilor (a II-a) și cea a Realizărilor (a X-a) sunt Casele care indică cel mai bine caracteristicile din punct de vedere vocațional. Însă acest lucru nu înseamnă că astrograma nu poate fi studiată în totalitate și nu se pot face legături între evenimentele care se petrec la nivel astral.

Astrologii sunt de părere că astrologia vocațională este foarte importantă și necesară în special pentru cei care se află la început de drum și în plin proces de formare. Nu rare sunt situațiile în care foarte multe persoane își aleg profesia nepotrivită și încearcă după ani și ani să se reprofileze pentru că actualul loc de muncă nu aduce niciun fel de satisfacție. Și nu este vorba doar de satisfacție financiară deoarece locul de muncă trebuie să satisfacă și alte nevoi.

Citește și:  Astrologia relațională: Știți cât de compatibili sunteți cu cei din jur?

Alegerea profesiei in functie de zodie

Alegerea profesiei în funcție de zodie

Semnul zodiacal influențează și el într-o mare măsură alegerea profesiei potrivite de aceea, în rândurile care urmează, vă vom prezenta câteva profesii potrivite fiecărui semn zodiacal.

 • Pentru nativii din zodiac Berbec, cele mai potrivite meserii sunt cele din cadrul armatei sau cele din cadrul poliției, dar și cele din domeniul medical, al mecanicii, al industriei și al sportului.
 • Cei care s-au născut în zodia Taurului trebuie să se orienteze asupra unor cariere mai sofisticate, cele mai potrivite fiind cele din domeniul artistic și cultural, dar și cele din domeniul designului.
 • Pentru Gemeni, cele mai potrivite profesii sunt cele de jurnalist, contabil, translator, scriitor și chiar agent de vânzări, datorită bunelor abilități de comunicare și relaționare.
 • Cei născuți în zodia Racului ar trebui să se orienteze către meserii din domeniul naval, dar și în domeniul amenajărilor interioare, în domeniul alimentar și cel al producerii de petrol.
 • Nativii din zodia Leu sunt cei mai potriviți pentru profesii politice, deoarece aceștia sunt foarte buni diplomați.
 • Cei care s-au născut sub zodia Fecioarei ar trebui să se orienteze către meserii din domeniul IT, dar și din domeniul medical.
 • Balanțele sunt persoanele cele mai potrivite pentru a ocupa posturi de avocat, judecător, receptioner, designer și chiar model.
 • Nativii din Scorpion sunt cei mai potriviți pentru profesii din domeniul medical, în special în ceea ce privește partea chimică, dar aceștia sunt ideali pentru a ocupa posturi în industria construcțiilor.
 • Alături de nativii din Balanță, cei din zodia Săgetător sunt la fel de potriviți pentru ocuparea funcțiilor în domeniul juridic, dar li se potrivesc și posturile din domeniul bancar și cel al designului.
 • Pentru Capricorn, cea mai potrivită funcție este cea de inginer.
 • Vărsătorii sunt cei mai buni filozofi, astrologi și sunt potriviți și pentru domeniul IT.
 • Nativii din zodia Pești sunt potriviți pentru domeniul medical, dar și pentru ocuparea funcțiilor din învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.