Interpretare vis in care apar fese

0
3779
Fese Sursa: drivanuscatalin.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apar fese. In cazul in care ai visat fese inseamna ca visul poate sa aduca cu sine foarte multe sentimente de nesiguranta, de schimbari pline de incertitudini. In cazul in care visezi fese care sunt frumos rotunjite inseamna ca in realitate esti plin de seductii, de placeri, ai dorinte, insa mai pot reprezenta si pedeapsa care provoaca la excitare ori cea care trimite la corectiile aplicate in vremea copilariei. In cazul in care ai visat fese deformate inseamna ca e posibil sa fii ranit din punct de vedere psihic, emotional.

Fese Sursa: drivanuscatalin.blogspot.com
Fese
Sursa: drivanuscatalin.blogspot.com

Daca visezi fese descoperite inseamna ca e posibil sa te faci de rusine, pentru ca te implici in situatii jenante, nu prea faci distinctia intre realitate si imaginar, ti se pare permis orice, insa nu reusesti decat sa te umilesti singur si apoi sa iti para rau, desigur. Daca visezi fese sau un fund gol inseamna si ca esti neutru, nu-ti pasa de nimic, mai ales gura lumii te lasa rece, nu te implici deloc, insa din acest motiv tinzi sa fii si nedrept fata de cineva, sa te porti urat.

Citește și:  Interpretare vis in care razi foarte mult

Este evident si faptul ca fesele sau fundul au o conotatie clar sexuala aducand in discutie si extazul, placerea, pasiunea insa si la faptul ca trebuie sa fim pedepsiti in cazul in care gresim si depasim normele morale. Insa fesele pot aparea in ipostaze foaret diferite si visul se interpreteaza in functie de senzatiile individului produse de aparitia lor. Insa intr-un cuvant totul s-ar reduce la masochism si la vulgaritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.