Interpretare vis în care vezi un iaz

0
533

Pentru a interpreta mai bine acest vis, trebuie să ții cont de detalii, să-ți amintești împrejurimile iazului, cum este apa (limpede și curată sau tulbure), ce dimensiune are iazul, dacă sunt păsări, pești, copaci, sălcii, etc.

De exemplu, un iaz cu sălcii plângătoare de-a lungul malurilor arată că vei avea un venit stabil, o poziție financiară bună și perspective excelente de viitor. Iazul înseamnă și stagnare în afaceri pentru o scurtă perioadă de timp.

Ca orice întindere de apă, iazul simbolizează intuiția și emoțiile. În general, visele cu un iaz simbolizează reflexia interioară, deci ar trebui să îți faci timp să meditezi, să ții cont de intuiția ta.

iaz

Visul în care apare un iaz poate sugera o stare de liniște interioară sau poate indica o perioadă de reflecție și introspecție. De asemenea, poate simboliza o dorință de a te retrage din agitația lumii exterioare.

Dacă iazul este liniștit și cu apă limpede, este semn de liniște sufletească, de emoții pozitive, de noroc și prosperitate. Dacă apa este tulbure, este semn de probleme. Un iaz cu apă murdară prezice certuri și probleme de comunicare.

Dacă în vis aluneci și cazi într-un iaz murdar, înseamnă că vei trece printr-o perioadă de singurătate, este posibil să te desparți de persoana iubită dacă ești într-o relație.

Cu toate acestea, este important să ținem cont de contextul visului și de sentimentele pe care le-ai avut în timpul visului. De exemplu, dacă iazul era întunecat sau tulbure, poate indica confuzie sau neclaritate într-o anumită situație din viața ta. Dacă ești curios să afli mai multe despre visele legate de apa, poate fi util să explorezi și interpretarea viselor în care apare o baltă.

Dacă în vis ai căzut într-un iaz curat, este semn că în relație ai parte de dragoste sinceră, iubești și ești iubit. Un iaz frumos cu apă limpede poate prezice și o declarație de dragoste, experiențe romantice, maturizarea emoțională, sentimente puternice între două persoane aflate în relație. Acest vis prezice și o legătură de prietenie sau recompensă la muncă ori câștig în afaceri.

Dacă vezi broaște în iaz, este bine, dorințele tale se vor împlini.

Interpretarea unui vis în care apare un iaz:

 • Dacă visezi că faci baie în iaz primăvara este semn de noroc.
 • Dacă faci baie în iaz toamna este semn de înșelăciune. Un iaz frumos semnifică dorința ta pentru a avea o viață liniștită.
 • Dacă iazul din vis este cu flori albe (cu nuferi) prezice câștig.
 • Dacă iazul este plin de noroi și vezi și o rață este semn de călătorie pe uscat. Iazul cu apă tulbure și mâloasă prezice certuri în familie.
 • Iazul cu apă noroioasă indică și prezența bolilor, care apar pe fond de stres.
 • Dacă apa iazului este murdară, ca nisipul mișcător, este semn că starea psihică a visătorului este nesănătoasă.
 • Dacă vezi în vis un iaz cu apă curată, este semn că vei avea parte de o viață liniștită și prosperă.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi cizme

Un iaz cu pești este asociat cu starea ta mentală interioară, cu anumite gânduri reprimare, cu obiectivele și aspirațiile tale, cu pasiunea ta în viață, cu emoții și speranțe, dar poate prezice și anumite probleme materiale sau provocări din viitorul apropiat.

Iată ce înseamnă să visezi un iaz cu pești:

 • Dacă vezi în vis un iaz plin cu pești, înseamnă că vei avea parte de multe propuneri tentante, dar nu toate te vor interesa.
 • Dacă iazul cu pești are apa limpede, vei avea parte de evenimente pozitive în viitorul apropiat.
 • Modificările vor fi benefice în viața ta și dacă în vis iazul este plin cu pești, sau dacă tu ai căzut în apa sa transparentă și curată.
 • Dacă visezi un pește mare care înoată în iaz, este semn de abundență și bogăție în viața reală.
 • Dacă visezi un pește mort într-un iaz, este semn de faliment în afaceri, sau de furt și pagubă.
 • Un iaz cu pești mici în vis, arată că în viața reală vei face multe treburi casnice și vei avea parte de agitație.
 • Un iaz fără pești prezice noi adversari, faptul că trebuie să fii pregătit pentru orice.
 • Drept urmare, fii atent la acțiunile și deciziile tale, la starea ta actuală. Este posibil ca acest vis să prezică faptul că vei avea probleme cu banii.

Dacă visezi că pescuiești în iaz, este semn că există oameni care te apreciază pentru ceea ce faci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.