Interpretare vis in care apare un nebun

0
8159
Interpretare vis in care apare un nebun

Interpretarea viselor in care apare un nebun. Atunci cand visati un nebun sau mai multi nebuni inseamna ca veti avea parte de nefericire, nu veti reusi sa va intelegeti cu o persoana de sex opus, e posibil sa rupeti o serie de relatii.

Daca visezi ca tu esti nebun inseamna ca vei avea noroc in dragoste iar daca visezi un nebun in camasa de forta inseamna ca esti derutat, confuz iar nervii iti sunt la pamant si trebuie sa faci ceva ca sa nu te prabusesti de tot.

Un om nebun in vis inseamna ca vei avea parte de bucurii, iar un om bolnav si nebun inseamna ca vei primi o veste proasta.

Daca visezi ca omori un nebun inseamna ca o greseala mai veche te va afecta in prezent si iti va cauza multa nefericire.

Atunci cand visezi un nebun care merge pe strada inseamna ca esti barfit in realitate iar daca visezi piesa de sah, nebunul, inseamna ca vei face un drum lung, o calatorie mare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un rabin

Atunci cand visezi ca un nebun plange, inseamna ca vei primi un dar la care nu te astepti, iar daca visezi ca esti nebun si te lecuiesti de nebunie inseamna ca starea sanatatii ti se va imbunatati.

Daca visezi un nebun care iti vorbeste inseamna ca esti inselat in realitate iar atunci cand visezi un nebun care rade inseamna ca nu trebuie sa faci nici un fel de investitii financiare, deoarece acestea nu sunt bune de moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.