Interpretare vis in care mananci castane

0
1619
Interpretare vis in care mananci castane

Interpretarea viselor in care mananci castane face referire la munca sustinuta si anumite piedici pe care o sa le depasesti in viitor.

Daca visezi ca mananci castane inseamna ca te asteapta o perioada de truda si sacrificii, o sa ai de muncit mult ca sa iti atingi unele scopuri, visul reflecta tenacitate si angajament serios la un anumit plan cu bataie mai lunga.

Daca visezi ca mananci castane si sunt dulci atunci s-ar putea ca in viata reala sa te necajesti din cauza ca nu iti ies anumite proiecte asa cum ai vrea tu, semnifica modificari neprogramate intr-un plan sau intr-o activitate.

La locul de munca este posibil sa intervina anumite modificari si sa iti fie retribuita o alta sarcina care te va dezechilibra putin si iti va da peste cap alte activitati.

Daca visezi ca mananci castane prajite atunci s-ar putea ca sa ai o sansa mare de a-ti rezolva o veche problema de natura materiala, visul in aceasta ipostaza prezice aparitia unei situatii favorabile de a-ti pune la punct planul de afaceri sau presupune imbunatatirea unei relatii care poate sa fie amoroasa sau profesionala.

Visul prevesteste aspecte pozitive insa nu inainte de trecerea printr-un dus rece care iti va releva toate problemele sau cauza unor deficiente.

castane

Daca in realitate ai de gand sa incepi sa prestezi o activitate sau ti-ai gasit un nou loc de munca atunci visul in care mananci castane sugereaza faptul ca o sa treci prin momente destul de dificile pana sa capeti o oarecare stabilitate.

Daca in viata reala esti in mijlocul unor transformari sau incercari repetate de a-ti gasi o cale sau un rost atunci s-ar putea ca in viitorul apropiat sa dea norocul si peste tine deoarece visul prevesteste o victorie dupa multe esecuri, releva faptul ca o sa gasesti solutia la o problema ce te framanta de foarte mult timp.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un bărbat frumos sau o fată frumoasă

Daca visezi ca mananci castane crude este un semn ca in scurt timp o sa incepi sa te ocupi serios de niste aspecte care te necajesc de ceva timp si o sa gasesti solutia potrivita.

Visul in care iti apar castane crude reflecta in acelasi timp si unele disfunctii in afacerile tale sau la locul de munca, este posibil ca sa nu existe o comunicare prea buna cu partenerii de afaceri sau cu colegii dar in cele din urma totul se va incadra in normal.

Totodata, a visa castane in foc cum se prajesc poate sa ilustreze ca unele activitati vor da in curand rezultate, nu chiar peste cateva zile dar in orice caz in viitorul apropiat. O asemenea scena face referire la planurile “coapte” care pot sa fie puse in practica imediat, se refera la faptul ca poti sa actionezi sau poti sa dai curs unei propuneri de afaceri sau unei invitatii.

De asemenea, se poate spune ca este momentul potrivit pentru a incepe o relatie sentimentala, in cazul in care nu esti implicat(a) inca intr-una.

Visul in care mananci castane fierte semnifica faptul ca in realitate exista posibilitatea de a trece fara prea mari greutati peste o situatie dificila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.