Interpretare vis in care toate stelele de pe cer sunt rosii

0
535
Interpretare vis in care toate stelele de pe cer sunt rosii

Visul in care apar stele pe cer semnifica de regula lucruri pozitive si bucurii, vesti importante si evenimente remarcabile. Reprezinta ambitiile personale, incredere in fortele tale si in deciziile pe care le iei. Se poate intampla ca atunci cand visezi stele pe cer noaptea aceste sa aiba culoarea rosie, lucru care schimba oarecum perspectivele.

Culoarea rosie a stelelor poate reprezenta  ceva probleme care vor aparea in viitor sa ghinioane. Cu atat mai multa importanta ar trebui acordata acestui tip de vis deoarece stelele sunt considerate a fi mesageri ceresti, mesaje divine, ca atare atunci cand apar semne de acest fel trebuie sa li se acorde atentia cuvenita.

Pot anunta un conflict major, un razboi care se poate declansa in curand, daca sclipesc cu putere si se misca un pericol este iminent, daca se prabusesc pe pamant mari oameni de stat sunt pe cale de a fi inlaturati, iar in plan personal ar putea insemna schimbari majore si dramatice in viata ta, evenimente periculoase si tragedii. Daca se apropie de tine si se opreste deasupra ta inseamna ca in curand vei fi in mijlocul atentiei in urma unui eveniment nu tocmai placut.

Daca este ziua si vezi stea rosie s-ar putea sa fi implicat intr-un scandal, daca o vezi la rasarit sugereaza ideea ca ai putea divorta sau desparti de iubit(a) iar daca o vezi la apus risti sa iti pierzi averea.

Citește și:  Interpretare vis în care apar gene

stele rosii

Stelele rosii care se strang intr-un loc pe cer semnifica suprapunearea tuturor evenimentelor, adica toate se vor declansa aproximativ in aceeasi perioada de timp. Daca reusesti sa atingi cu mana una sau mai multe dintre ele sau sa reusesti sa le apuci cu mana inseamna incercarea disperata de a repara ceva din pagube, eforturi mari depuse pentru a remedia din stricaciunile produse de anumite evenimente ce se vor petrece in viata ta.

Daca se sting pe masura ce le privesti inseamna ca exista o posibilitate ca anumite intamplari neplacute sa fie evitate cu multa prudenta si tact iar daca stelele rosii sclipesc cu intermitenta ar putea insemna ca pe parcursul unor intamplari viitoare vor fi schimbari repetate care te vor putea dezorienta.

In general, asa cum se vede, stelele rosii reprezinta oarecum un semnal de alarma care tinde sa va avertizeze in legatura cu evenimente viitoare destul de importante si care au o incarcatura negativa.

Cu cat sunt mai mici reprezinta faptul ca factorii de risc sunt mici dar multi pe cand atunci cand stelele sunt mari si stralucesc cu putere inseamna ca niste pericole imediate sunt in apropierea ta si trebuie sa te pregatesti sau sa iei masuri urgente in cazul in care intuiesti cam despre ce ar fi vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.