Interpretare vis in care apare un inel

0
1689
Un inel Sursa: colourmeprettyamo.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un inel. Atunci cand visezi ca primesti un si il porti inseamna ca te simti legat de cineva sau de ceva, poate fi vorba chiar despre originile tale, despre locul din care te tragi, cat si despre sentimentele tale fata de o persoana sau un loc, dar si iubirea, atasamentul cu care iti faci toate treburile. In cazul in care visezi ca gasesti un inel inseamna ca te vei simti atras foarte tare de cineva, iar daca visezi ca il scoti de pe deget inseamna ca te vei implica intr-o scurta aventura pasionala sau te vei desparti pe cel pe care il iubesti. In cazul in care visezi ca rupi un inel inseamna sigur ca te vei desparti de partenerul de viata, inelul fiind simbolul logodnei.

Un inel Sursa: colourmeprettyamo.blogspot.com
Un inel
Sursa: colourmeprettyamo.blogspot.com

Puteti consulta si simbolurilepentru cuvintele „coroana”, „cerc”, „coronita”, „rotund” etc.

Atunci cand visezi un inel acesta mai poate prevesti si o nunta apropiata, iar daca este al tau inseamna ca ai multi prieteni apropiati care sunt in stare sa faca orice pentru tine, te sprijina, te ajuta mereu si ai increderea si afectiunea lor, insa mai poate insemna si ca vei munci foarte mult si vei avea de castigat la fel de mult. In cazul in care visezi ca ai un inel inseamna ca cineva te protejeaza, daca visezi ca saruti inelul unui cardinal inseamna ca vei avea mult succes pe toate planurile iar daca visezi ca primesti un inel inseamna ca cel care ti-l ofera nu este sincer cu tine in sentimentele pe care ti le poarta. Un inel cu piatra in vis reprezinta faptul ca vei trece peste toate necazurile cu bine iar daca visezi ca ai un inel cu piatra de agat inseamna ca vei avea foarte mult succes, destinul iti va fi favorabil.

Atunci cand visezi ca ti se crapa sau rupe un inel pe deget inseamna ca te vei desparti de persoana iubita iar daca visezi ca daruiesti cuiva deasemenea, vei rupe o relatie, vei fi foarte suparat si deziluzionat. Atunci cand visezi un inel de argint inseamna ca vei avea o familie numeroasa cu multi copii iar daca visezi ca primesti un inel de nunta inseamna la fel, ca vei avea o familie numeroasa, un inel de fier inseamna ca va trebui sa muncesti mult in viata ca sa ai putin, daca visezi ca ai doua inele pe un singur deget inseamna ca te vei casatori din interese materiale sau cineva se casatoreste cu tine pentru banii tai, ori mai poate sugera si faptul ca te vei casatori de doua ori in viata. Daca visezi ca dai cuiva inapoi o verigheta inseamna ca te vei desparti de cineva drag iar daca visezi ca ti se ofera inseamna ca vei avea o aventura plina de iubire insa va fi foarte scurta.

In cazul in care visezi ca ai un inel sfaramat inseamna ca vei pierde multi bani, daca iei un inel inseamna ca iti place sa pierzi vremea, lenevesti, daca visezi ca gasesti un inel inseamna ca cineva te va dezamagi, mai multe inele inseamna ca vei fi chemat la o distractie de proportii iar daca visezi ca ai multe inele din fier forjat inseamna ca vei castiga o mare suma de bani. Atunci cand visezi ca ai un inel pe deget inseamna ca cineva iti va oferi ceva material iar daca visezi ca primesti inseamna ca vei avea o perioada in care nu vei face nimic iar atunci cand visezi ca pierzi un inel inseamna ca nu vei mai fi respectat de partenerul de viata si e posibil sa te si desparti.

Daca visezi ca pui un inel pe deget cuiva inseamna ca in curand te vei cununa iar daca visezi ca ai un inel rupt inseamna ca se amana o cununie sau ti se rupe relatia. In cazul inc are visezi ca scoti un inel de pe deget si te doare foarte tare inseamna ca ai unele neintelegeri in casnicie si te dor foarte tare insa vor trece, nu trebuie sa iei decizii radicale. O veriga de fier inseamna ca te vei obosi in zadar si daca iti este mica inseamna ca e posibil sa te imbolnavesti sau sa pierzi ceva drag tie. Daca visezi un inel pe degetul altei persoane inseamna ca esti condus de altii in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here