Luna în semne și în case

0
236
Luna

Atunci când vorbim despre Luna în semne și în case, ne referim de regulă la felul în care acționează aceasta, la influențele pe care le exercită în momentul în care domină un semn sau se află într-o anumită casă astrologică.

Luna este simbolul feminității, al sensibilității, instinctului matern, fiind astrul nocturn, plin de mister și de bunătate, însă de taine oculte. Luna guvernează zodia Rac, iar aici ea se află în Domiciliu, ceea ce va oferi o predispoziție foarte romantică și armonioasă nativilor.

Poziția lunii într-un anumit semn sau casă poate arunca o lumină asupra felului în care reacționăm la evenimente, la cum ne exprimăm emoțiile și la cum ne modelăm comportamentul în relații. De fiecare dată când luna se schimbă de semn sau de casă, este posibil să resimțim acele schimbări în moduri subtile, dar semnificative.

În funcție de semnul astral în care se află, Luna va exercita, pe lângă caracteristicile de bază ale zodiei, și aceste trăsături specifice ei, ducând către o dispoziție mai blândă, mai pozitivă și mult mai orientată către familie și relații; aici se va pune foarte mult accentul pe ceea ce înseamnă spiritualitate și credință.

Luna în Casa I

Luna in Casa I

Luna în Casa I, care mai este numită și casa Personalității, a Caracterului și a Vieții, se va manifesta într-un fel foarte plăcut. Aici vom avea de regulă un temperament blând, plin de bunătate, un caracter orientat către ceilalți și un spirit empatic. Viața nativilor va fi în general orientată către relațiile cu familia, cu rădăcinile și cu tot ce înseamnă patrimoniu și trecut.

Luna în Casa a II-a

Luna in Casa a II-a

Luna în Casa a II-a, care este numită și casa Resurselor, a Calităților și Valorilor, va oferi nativilor, de cele mai multe ori, capacitatea de a crea un venit bun prin punerea moralității în prim plan, a bunului simț; ei se vor axa pe plăcere și în niciun caz pe utilitate. Vor putea face bani din asociații umanitare sau cel puțin acolo se potrivesc pentru carieră, deoarece au un suflet bun și deosebit.

Luna în Casa a III-a

Luna in Casa a III-a

Luna în Casa a III-a, care mai este numită și casa Fraților, Casa Familiei sau a Comunicării, reflectă un nativ plin de iubire, care nu poate trăi fără cei dragi. Întreaga existență și-o dedică lor, își fixează viitorul în funcție de nevoile celor din jur.

Luna în Casa a IV-a

Luna in Casa a IV-a

Luna în Casa a IV-a este casa Sfârșitului, dar și a Începutului, iar aici vom avea tendințe de renunțare la ceea ce înseamnă sacrificiu și pierdere. Nativii vor fi în stare să lupte numai de dragul celor apropiați și nu se vor lăsa pradă necazurilor, luând mereu totul de la început pentru a nu-i face pe cei din jur să sufere.

Citește și:  Ascendent în Fecioară

Luna în Casa a V-a

Luna in Casa a V-a

Luna în Casa a V-a, care mai este numită și casa Iubirii sau casa Creatiei, va oferi nativilor o putere incredibilă de sacrificiu pentru cei dragi. Însă aici sacrificiul nu este văzut ca o renunțare, ci ca o capacitate incredibilă de a face lucruri grele pentru satisfacția celor nevoiași.

Luna în Casa a VI-a

Luna in Casa a VI-a

Luna în Casa a VI-a, care reprezintă casa Sănătății și Casa Serviciului, va reflecta un nativ care își pune toate resursele în folosul comunității. Cei născuți cu Luna în casa a VI-a vor avea parte de sănătate în funcție de felul în care simt.

Luna în Casa a VII-a

Luna in Casa a VII-a

Luna în Casa a VII-a mai este numită și casa Asocierii și a Colaborării, arată că nativii vor pune accent la locul de muncă pe relații interumane, bazate pe sentimente și niciodată nu se vor apropia de cineva din interes financiar.

Luna în Casa a VIII-a

Luna in Casa a VIII-a

Luna în Casa a VIII-a, cea care reprezintă Casa Regenerării și Casa Morții, arată de cele mai multe ori indivizi capabili să facă față greutăților vieții numai din iubire, cât și pentru a conserva tradițiile și obiceiurile.

Luna în Casa a IX-a

Luna in Casa a IX-a

Luna în Casa a IX-a, care se mai numește Casa Filosofiei și a Înțelepciunii, dă nativilor o cultură deosebită, iubire față de datinile strămoșești și putere de stabilizare în viață, îi ajută să înțeleagă pe cei din jur și să îi sfătuiască.

Luna în Casa a X-a

Luna in Casa a X-a

Luna în Casa a X-a se referă strict la realizările noastre materiale, casa Realizărilor, aduce nativilor de cele mai multe ori profit, bani numai în cazul în care se implică și emoțional. În cazul în care Luna este proastă aspectată, atunci nativii vor tinde către manipulații psihice pentru a trage foloase.

Luna în Casa a XI-a

Luna in Casa a XI-a

Luna în Casa a XI-a, ea reprezintă casa Ideilor, a Prieteniei, iar aici Luna va oferi relații foarte frumoase cu cei din jur, prietenii de durată, sincere, principii bazate pe iubire.

Luna în Casa a XII-a

Luna in Casa a XII-a

Luna în Casa a XII-a, care se mai numește Casa Izolării sau Casa Sacrificiilor, se referă la faptul că nativii vor avea puterea de a muta și munții din loc pentru cei dragi, însă aici se va exercita și o incredibila forță feminină, o interiorizare și ascundere a necazurilor numai pentru a nu-i face pe cei din jur să sufere.

Legătura dintre luna și destinul nostru astral este adânc înrădăcinată. Luna reprezintă partea noastră interioară, instinctele și emoțiile care ne ghidează în fiecare zi. A înțelege impactul ei în semne și case ne poate ajuta să navigăm mai armonios prin viața noastră, anticipând și îmbrățișând schimbările cu înțelepciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.