Luna in semne si in case

0
211
Luna

Atunci cand vorbim despre Luna in semne si in case ne referim de regula la felul in care actioneaza aceasta, la influentele pe care le exercita in omentul in care domina un semn sau se afla intr-o anumita casa astrologica. Luna este simbolul feminitatii, al sensibilitatii, instinctuli matern, fiind astrul nocturn, plin de mister si de bunatate, insa de taine oculte. Luna guverneaza zodia Rac iar aici ea se afla in Domiciliu, ceea ce va oferi o predispozitie foarte romantica si armonioasa nativilor. In functie de semnul astral in care se afla, Luna va exercita, pe langa caracteristicile de baza ale zodiei, si aceste trasaturi specifice ei, ducand catre o dispozitie mai blanda, mai pozitiva si mult mai orientata catre familie si relatii, aici se va pune foarte mult accentul pe ceea ce inseamna spiritualitate si credinta.

Luna in Casa I

Luna in Casa I

Luna in Casa I, care mai este numita si casa Personalitatii, a Caracterului cat si a Vietii, se va manifesta intr-un fel foarte placut, aici vom avea de regula un temeprament bland, plin de bunatate, un caracter orientat catre ceilalti si un spirit empatic. Viata nativilor va in general orientata catre relatiile cu familia, cu radacinile si cu tot ce inseamna patrimoniu si trecut.

Luna in Casa a II-a

Luna in Casa a II-a

Luna in Casa a II-a, care este numita si casa Resurselor, a Calitatilor si Valorilor, va oferi nativilor de cele mai multe ori capacitatea de crea un venit bun prin punerea moralei in prim plan, a bunului simt, ei se vor axa pe placere si in nici un caz pe util. Vor putea face bani din asociatii umanitare sau cel putin acolo se potrivesc pentru cariera, deoarece au un suflet bun si deosebit.

Luna in Casa a III-a

Luna in Casa a III-a

Luna in Casa a III-a care mai este numita si casa Fratilor, Casa Familiei sau a Comunicariireflecta un nativ plin de iubire, care nu poate trai fara cei dragi, intreaga existenta si-o dedica lor, isi fixeaza viitorul in functei de nevoile celor din jur.

Luna in Casa a IV-a

Luna in Casa a IV-a

Luna in Casa a IV-a este casa Sfarsitului cat si a Inceputului, iar aici vom avea tendinte de renuntare la ceea ce inseamna sacrificiu si pierdere, nativii vor fi in stare sa lupte numai de dragul celor apropiati, nu se vor lasa prada necazurilor si o vor lua mereu de la inceput pentru a nu ii face sa sufere pe cei din jur.

Citește și:  Trasaturile fizice ale zodiei Rac

Luna in Casa a V-a

Luna in Casa a V-a

Luna in Casa a V-a care mai este numita si casa Iubirii sau casa Creatiei, va oferi nativilor o putere incredibila de sacrificiu celor dragi insa aici sacrificiul u este vazut ca si o renuntare ci ca o capacitate incredibila de a face lucruri grele pentru satisfactia celor nevoiasi.

Luna in Casa a VI-a

Luna in Casa a VI-a

Luna in Casa a VI-a care reprezinta casa Sanatatii si Casa Serviciului, va reflecta un nativ ce isi pune toate resursele in folosul comunitatii. Cei nascuti cu Luna in casa a VI-a vor avea parte de sanatate in functie de felul in care simt.

Luna in Casa a VII-a

Luna in Casa a VII-a

Luna in Casa a VII-a mai este numita si casa Asocierii si a Colaborarii, arata ca nativii vor pune accent la locul de munca pe relatii interumane, bazate pe sentimente si niciodata nu se vor apropia de cineva din interes financiar.

Luna in Casa a VIII-a

Luna in Casa a VIII-a

Luna in Casa a VIII-a cea care reprezinta Casa Regenerarii cat si Casa Mortii, arata de cele maimulte ori  indivizi capabili sa faca fata greutatilor vietii numai din iubire, cat si pentru a conserva traditiile si obiceurile.

Luna in Casa a IX-a

Luna in Casa a IX-a

Luna in Casa a IX-a care se mai numeste Casa Filosofiei si a Intelepciunii, da nativilor o cultura deosebita, iubire fata de datinile stramosesti si putere de stabilizare in viata, ii ajuta sa inteleaga pe cei din jur si sa ii sfatuiasca.

Luna in Casa a X-a

Luna in Casa a X-a

Luna in Casa a X-a se refera strict la realizarile noastre materiale, casa Realizarilor, aduce nativilor de cele mai multe ori profit, bani numai in cazul in care se implica si emotional. In cazul in care Luna este prot aspectata atunci nativii vor tinde catre manipulai psihice pentru a trage foloase.

Luna in Casa a XI-a

Luna in Casa a XI-a

Luna in Casa a XI-a, ea reprezinta casa Ideaurilor, a Amicitiei, iar aici Luna va oferi relatii foarte frumoase cu cei din jur, prietenii de durata, sincere, principii bazate pe iubire.

Luna in Casa a XII-a

Luna in Casa a XII-a

Luna in Casa a XII-a care se mai numeste Casa Izolarii sau Casa Sacrificiilor se refera la faptul ca nativii vor avea puterea de a muta si munii din loc pentru cei dragi, insa aici se va exercita si o incredibila forta feminina, o interiorizare si ascundere a necazurilor numai pentru a nu-i face pe cei din jur sa sufere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.