Interpretare vis in care apare otrava

0
3807
Interpretare vis in care apare otrava

Interpretarea viselor in care apare otrava. Atunci cand visezi otrava (puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „antidot”) inseamna ca cei din jur vor rade de tine deoarece ai anumite activitati foarte extravagante si bizare pentru ei.

Atunci cand visezi ca iei otrava inseamna ca vei avea parte de o mare paguba materiala deoarece ai incredere intr-un apropiat si acesta iti tradeaza increderea, trebuie sa fii foarte precaut cu persoanele carora le dai bani de imprumut.

Daca visezi ca iei otrava trebuie sa ai grija cu toate investitiile pe care le faci deoarece nu va fi un timp bun, iar atunci cand visezi ca te faci bine dupa ce ai luat otrava inseamna ca vei reusi sa treci destul de greu peste probleme, insa trebuie sa fii serios, perseverent, sa dai dovada de diplomatie si de respect.

Otrava din vis prevesteste de cele mai multe faptul ca vei avea parte de o intamplare nefericita, e posibil sa ai probleme de sanatate, sa iti moara cineva insa daca visezi ca iei otrava inseamna ca nu vei avea nici o problema de sanatate.

Atunci cand visezi ca tii otrava in mana inseamna ca te vei certa cu cei apropiati iar daca visezi ca bei otrava inseamna ca vei avea parte de un mare necaz care te va deprima sii vei intra in discutii aprinse cu cei dragi. In cazul in care visezi ca folosesti otrava inseamna ca iti oferi sprijinul unei persoane apropiate tie.

Citește și:  Interpretare vis in care apar ghete

In cazul in care visezi ca folosesti otrava si mori inseamna ca cineva te indruma pe calea gresita, primesti povete rele, ai multe greutati iar daca visezi ca mananci otrava inseamna ca te bucuri de multa bunastare.

Atunci cand visezi ca mori de la otrava inseamna ca trebuie sa fii mai atent, mai cerebral si sa gandesti mai mult. Daca visezi ca te uiti cum se face otrava inseamna ca cineva te vorbeste de rau pe ascuns. Daca visezi o sageata cu otrava inseamna ca trebuie sa fii precaut deoarece ti se pregateste o mare nenorocire.

Otrava are diverse talamaciti in traditii diferite deoarece ea a capatat mai multe simboluri de-a lungul timpului. Pe de o parte ea reprezinta purificarea sufletului, asa cum sustine traditia persana, care vine cu consecinte foarte grave, poate chiar moarte, iar traditia romaneasca este de parere ca otrava in general este semn bun insa trebuie sa avem grija daca visam ca inghitim otrava si apoi murim deoarece vom lua seama unor povete negative si vom intra in bucluc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.