Interpretare vis în care vezi fenicul sau mărar

0
1512

Feniculul este un aliment cu gust de anason și lemn dulce, despre care se spune în popor că este un simbol al bunăstării, înnoirii și întineririi. Dacă visezi fenicul și suferi de o boală, înseamnă că te vei face bine în scurt timp. Feniculul poate prezice și dorința unei persoane de a părea mai tânără și mai atrăgătoare.

Un vis în care apare un fenicul este semn bun, mai ales dacă acesta este proaspăt. Feniculul simbolizează bucurie, bunăstare, speranțe împlinite. Dacă visezi cum crește un fenicul în fața ochilor tăi, înseamnă că vei avea succes în viitorul apropiat.

Alte semnificații ale viselor cu fenicul:

 • Dacă visezi cum mănânci fenicul, acest vis prezice o dezvoltare pe plan fizic și spiritual și succes în afaceri.
 • Visul în care vezi un fenicul, arată îmbunătățiri în viața reală.

În general, visele în care apare verdeață verde sunt de bun augur, semnifică aproape întotdeauna ceva pozitiv.

Feniculul și mararul, în vis, pot avea conotații legate de revitalizare și sănătate. Ambele sunt cunoscute pentru proprietățile lor medicinale și ca ingrediente populare în multe culturi. De exemplu, feniculul este adesea asociat cu claritatea vederii și purificarea.

Visul la aceste plante poate sugera nevoia de purificare sau claritate într-o situație din viața ta. În contrast, mararul, în tradițiile populare, este adesea legat de protecție și forță.

Poate că subconștientul tău sugerează că ai resursele interioare necesare pentru a face față provocărilor. Pe lângă acestea, există multe alte legume care pot apărea în vise cu semnificații unice. Dacă dorești să afli mai multe despre interpretarea viselor legate de legume, poți citi aici.

Mărarul în vis are diferite interpretări, în funcție de context:

 • Dacă visezi cum crește mărarul des, este semn de bunăstare pentru copii.
 • Dacă mănânci mărar în vis, semnifică fericire, o viață lungă și împlinită.
 • Dacă visezi cum tai o legătură de mărar, înseamnă că vei încerca în viața reală să rezolvi o problemă dificilă, dar pentru a reuși ai nevoie de o abordare complet diferită.
 • Visul în care simți miros de mărar arată că vei primi vești bune despre un om care îți este drag.
 • Mult mărar în vis este semn de fericire, noroc și împlinirea dorințelor și planurilor pe care le ai.
 • O fată tânără care visează mărar va avea în curând o relație fericită cu un bărbat care îi va deveni soț. Acest vis prezice o viață de familie fericită cu prosperitate, sănătate și mulți copii.
 • Dacă ții o legătură de mărar în mâini în vis și simți parfumul proaspăt și aromat, înseamnă că vei afla ceva important de la un prieten drag.
 • Dacă visezi că ai o legătură de mărar pe masă, înseamnă că te simți confortabil în casă.
 • Visul în care pui semințe de mărar în pământ, arată că ești un om blând, econom și chibzuit, care are întotdeauna bani în caz de nevoie.
Citește și:  Interpretare vis in care esti in spital si nu dai de nici un doctor

marar

 • Visul în care plantezi mărar în straturi, în grădină, poate avertiza că ai în jurul tău anumiți oameni bârfitori, care îți pot aduce necazuri și neplăceri.
 • Tulpinile de mărar care apar în vis, simbolizează starea acelei persoane.
 • Semințele de mărar în vis simbolizează copiii și alte persoane din familie. Cu cât sunt semințele de mărar sunt mai mari, cu atât cei dragi din familie vor fi mai buni.
 • Dacă visezi că arunci o mână de semințe de mărar, asta poate prezice că problemele din familie se vor termina în curând.
 • Visul în care gătești o mâncare în care pui și mărar, arată că îți vei amenaja casa, ceea ce va aduce armonie în familie. Ordinea și confortul casei produc un efect benefic asupra relației din familie.
 • Dacă visezi că mănânci mărar, înseamnă că vrei să uiți de ceva din trecut, care te îngrijorează și care nu te lasă să-ți găsești liniștea și să te bucuri de viață.

Mărarul în vis arată și probleme familiare ascunse de ochii curioșilor. Deși ești invidiat pentru familia ta, oamenii nu știu că de fapt nu ai parte de o mare bunăstare, așa cum își închipui ei. Gelozia lor există, dar nu este justificată.

Dacă visezi cum rupi tulpini de mărar, înseamnă probleme și certuri care se acumulează în viața ta personală. Mai bine lași lucrurile să se liniștească de la sine, pentru că dacă vei încerca o clarificare a situației nu vei rezolva nimic bun, ci vei adânci conflictele și scandalurile din cadrul familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.