Interpretare vis in care apare matase

0
1838
Interpretare vis in care apare matase

Interpretarea viselor in care apare matase. Atunci cand visati matase inseamna ca aveti o mare capacitate de profunzime, iar asupra lucrurilor din viata aveti o foarte buna viziune. Matasea din vis mai arata si un semn bun pentru intuitie, cat si multa sensibilitate, poate o imagine sociala ce trebuie sa o imbunatati, dar pentru care nu va trebui sa depuneti mult efort, chiar daca mai aveti putin si reusiti sa va cizelati comportamentul.

Matasea din vis mai poate simboliza si bucurie mare, faptul ca ne gandim la casatorie in cazul in care apare matase alba si atunci cand visam ca admiram matase inseamna ca in viata reala vom trai in lux. In cazul in care o persoana viseaza ca achizitioneaza matase inseamna ca va reusi sa gaseasca o solutie mai buna la problemele ce ii apar in viata iar daca cineva viseaza o curea de matase inseamna ca dorintele nu ii vor fi implinite.

Atunci cand visam ca depanam matase inseamna ca vom avea parte de un curtezan, pretendent nesincer iar daca in vis apare un fir de matase inseamna ca va aparea o depresie in viata noastra, cauzata de o persoana iubita.

matase

O fusta de matase in vis inseamna o pozitie sociala buna iar atunci cand visam o fota de matase inseamna ca vom avea parte de avere mare, de bogatii multe si de fericirea care vine odata cu acestea. In cazul in care visati ca aveti haine de matase inseamna in realitate ca veti fi invidiat de oamenii din jur iar daca visati ca aveti multa matase inseamna deasemenea avere de proportii. O matase naturala in vis inseamna bunastare, ori faptul ca veti reusi sa va rezolvati multe probleme, de vreme ce matasea neagra simbolizeaza macabru erotic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a rupe/ rupand/ rupt

Cand visezi ca porti matase inseamna ca ai o vanitate care te va pagubi in cele din urma, deci trebuie sa inveti sa te mai temperezi iar daca visezi ca porti matase sintetica inseamna ca vei avea parte de o serie de litigii, de confuzii si de riscuri pe planul afacerilor. De regula matasea din vis, daca doar va uitati la ea, inseamna ca veti avea parte de o mare lipsa de bani iar tesatura naturala de matase inseamna ca veti reusi sa va rezolvati toate problemele care apar.

In general, traditia romaneasca este de parere ca daca in vis iti apare matase inseamna ca vei avea in realitate mult noroc in problemele de ordin social si in cele de la locul de munca ori in afaceri, in cazul in care esti un om de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.