Interpretare vis in care apare o caracatita

0
8449
Interpretare vis in care apare o caracatita

Interpretarea viselor in care apare o caracatita. Atunci cand visezi o caracatita inseamna ca vei primi vizite la care nu te astepti de la unele persoane nu tocmai agreabile. Caracatita din vis mai poate reprezenta si faptul ca sunt unele persoane in viata ta care vor sa iti faca rau, vor sa te atraga in unele treburi murdare, sa te implice in proiecte in care vei avea numai de pierdut.

Nu trebuie sa te lasi purtat de val ci trebuie sa incerci sa iti asculti intuitia si mai mult decat atat, trebuie sa incerci sa iti pui in functiune si ratiunea, sa gandesti, sa balansezi faptele si vorbele.

O caracatita este bine stiuta ca fiind acel animal care te sufoca, te intemniteaza, atunci cand te prinde in tentaculele ei, iar in cele din urma te paralizeaza. Asta inseamna ca e posibil ca cineva sa iti intinda o capcana, sa te vorbeasca de rau si sa vrea sa te infunde, sa te anihileze.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ciocanitoare

caracatita

Caracatita din vis mai poate insemna si faptul ca vei fi foarte mult exploatat din punct de vedere fizic poate la locul de munca, vei avea parte de mult stres si oboseala, iar in curand nu vei mai fi in stare sa faci fata la cerintele pe care trebuie sa le implinesti. Caracatita mai inseamna si multe indatoriri ori sarcini pe care trebuie sa le duci la bun final in acelasi timp, dar si faptul ca toate te vor lua pe nepusa masa si nu vei sti exact cum sa actionezi.

Pe de alta parte caracatita din vis mai poate simboliza si faptul ca sunteti o persoana posesiva, extrem de geloasa si aveti tendinta de a sufoca persoana cu care sunteti, va agatati prea mult de acea relatie ori pur si simplu cineva apropiat va provoaca o mare incurcatura in viata de zi cu zi ori sunteti prins intr-o incurcatura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.