Interpretare vis in care apare un gat

1
1792
Interpretare vis in care apare un gat

Interpretarea viselor in care apare un gat. Atunci cand visezi ca ai un gat lung inseamna ca legaturile tale cu cei din jur sunt puternice. In general gatul reprezinta o legatura avand in vedere ca el este intre cap si umeri, sustinand capul, deci obiectul ratiunii.

Gatul poate sa reprezinte si faptul ca ai multe cunostinte, multe persoane care te ajuta, iti creeaza legaturi cu cine trebuie, reprezinta factorii intermediari, tot ceea ce te ajuta sa ajungi pe drumul pe care vrei. Gatul din vis mai poate fi vazut si asemeni unui ajutor primit, ori a unui drum, concretizandu-se intr-o relatie puternica.

gat

Gatul este astfel si cel care face legatura dintre cap si corp, deci intre ratiune, gandire si planul fizic al nostru, iar atunci cand visezi ca te speli pe gat cu apa foarte curata inseamna ca vei avea foarte multa bucurie, o bunastare generala de invidiat, fizicul si psihicul nu iti fac nici un fel de probleme, insa daca apa cu care te speli pe gat este foarte murdara sau tulbure inseamna ca vei avea parte de foarte multe castiguri financiare, in nici un caz nu prevesteste o boala.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pluta/ a pluti/ plutire/ plutind

Daca visezi ca ai rani sau bube pe gat inseamna ca vei suferi mult din iubire, e posibil sa ai parte de multe depresii ceea ce te va dobori psihic sau poate chiar ca te suprasoliciti din punct de vedere fizic si la un moment dat cedezi, simti ca nu mai poti.

1 COMENTARIU

  1. Spre exemplu acum cateva seri m-am aşezat in pat linistit punându-mă sa dorm, dupa cateva minute am adormit si am visat ca ma trezisem si cineva ma strangea de gât luandu-mi rasuflarea, am inceput sa strig “tata,tata ” dar nu aveam glas si nici putere sa ma misc, nu am scăpat de acest vis pana ce nu mi-am facut cruce de câteva ori cu limba, apoi am reuşit sa ma trezesc dar foarte speriat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.