Interpretare vis în care apare un gât

1
1798
Interpretare vis in care apare un gat

Atunci când visezi că ai un gât lung, înseamnă că legăturile tale cu cei din jur sunt puternice. În general, gâtul reprezintă o legătură, având în vedere că el este între cap și umeri, susținând capul, deci obiectul rațiunii.

Gâtul poate să reprezinte și faptul că ai multe cunoștințe, multe persoane care te ajută, îți creează legături cu cine trebuie, reprezintă factorii intermediari, tot ceea ce te ajută să ajungi pe drumul pe care vrei. Gâtul din vis mai poate fi văzut și asemenea unui ajutor primit, ori unui drum, concretizându-se într-o relație puternică.

Gâtul este astfel și cel care face legătura dintre cap și corp, deci între rațiune, gândire și planul fizic al nostru, iar atunci când visezi că te speli pe gât cu apă foarte curată înseamnă că vei avea foarte multă bucurie, o bunăstare generală de invidiat, fizicul și psihicul nu îți fac niciun fel de probleme, însă dacă apa cu care te speli pe gât este foarte murdară sau tulbure înseamnă că vei avea parte de foarte multe câștiguri financiare, în niciun caz nu prevestește o boală.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un om furios

gat

Dacă visezi că ai rani sau bube pe gât înseamnă că vei suferi mult din iubire, este posibil să ai parte de multe depresii, ceea ce te va doborî psihic sau poate chiar că te suprasoliciti din punct de vedere fizic și la un moment dat cedezi, simți că nu mai poți.

Gâtul în vis poate simboliza comunicarea, exprimarea și capacitatea de a vorbi adevărul tău. Acesta poate indica modul în care te exprimi în lume sau probleme legate de voce și comunicare. De asemenea, gâtul poate reprezenta vulnerabilitatea și nevoia de a te proteja în relațiile sau situațiile care te fac să te simți expus.

Este important să iei în considerare contextul în care apare gâtul în vis și sentimentele tale asociate, pentru a înțelege mai bine mesajele subtile ale subconștientului tău și modul în care acestea se aplică în viața ta de zi cu zi.

1 COMENTARIU

  1. Spre exemplu acum cateva seri m-am aşezat in pat linistit punându-mă sa dorm, dupa cateva minute am adormit si am visat ca ma trezisem si cineva ma strangea de gât luandu-mi rasuflarea, am inceput sa strig „tata,tata ” dar nu aveam glas si nici putere sa ma misc, nu am scăpat de acest vis pana ce nu mi-am facut cruce de câteva ori cu limba, apoi am reuşit sa ma trezesc dar foarte speriat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.