Interpretare vis in care deschizi frigiderul si este gol

0
1387
Interpretare vis in care deschizi frigiderul si este gol

Interpretarea viselor in care deschizi frigiderul si este gol se refera la lipsuri si pagube pe care poti sa le ai in perioada urmatoare. In cele mai multe cazuri visul in care deschizi frigiderul si este gol reprezinta riscuri imediate de a avea niste pierderi banesti sau de alta natura.

Daca visezi ca ai frigiderul gol inseamna ca te vei intalni cu o situatie foarte neplacuta in care starea ta obisnuita s-ar putea sa sufere niste modificari.

Daca traversezi o perioada de impliniri si  situatia ta materiala este relativ stabila atunci s-ar putea sa urmeze o cadere semnificativa in acest plan.

Cateodata a visa asa ceva mai simbolizeaza si dorinta de a mentine o anumita stare in plan sentimental, de a pastra anumite sentimente fata de cineva, de a salva anumite aparente ori se mai poate spune ca o sa vrei sa iti pastrezi un anumit statut.

Daca visezi ca frigiderul iti este gol semnifica faptul ca sentimentele tale sunt cam neroditoare fata de iubita – iubit – si doresti sa pastrezi acest status din anumite motive de siguranta.

Daca visezi ca deschizi frigiderul si este gol se mai poate spune in unele situatii ca nu ai ganduri prea mari in perioada urmatoare, o sa te rezumi la ceea ce ai.

Totodata visul mai ilustreaza si o personalitate saraca, releva fatul ca iti mai lipsesc inca multe calitati pana sa ajungi ceea ce ti-ai dori cu adevarat.

frigider aproape gol

Visul in care iti gasesti frigiderul gol poate sa semnifice in alta ordine de idei si o situatie aparte in care o sa duci lipsa de idei pentru a-ti rezolva ceva urgent, se poate ca in curand sa te lovesti de o asemenea situatie si sa ai de pierdut.

Citește și:  Interpretare vis in care vrei sa mergi in vacanta si nu iti gasesti actele

De asemenea, aceasta scena s-ar putea sa anunte o racire a relatiilor cu cei apropiati.

Frigiderul in vis este un simbol al prezervarii, poate sa semnifice o stare de lucruri pe care ai toate motivele sa o pastrezi intacta tocmai de aceea a visa un frigider gol poate sa reflecte ca in realitate probabil nu cunosti in amanunt situatia in care te afli si judecata iti joaca feste.

Daca in viata reala ai o afacere care merge aparent destul de bine si visezi asa ceva este posibil sa doresti sa iti pastrezi veniturile intacte chiar daca ai motive reale sa crezi ca afacerea se apropie cu repeziciune de faliment.

Intr-o relatie sentimentala visul este un semn ca in curand s-ar putea sa tii cu dintii de un partener – o partenera – care nu mai simte nimic pentru tine, semnifica inceputul destramarii unei relatii amoroase.

Visul in care iti vezi frigiderul gol mai poate semnifica si o deznadejde in plan spiritual, este ca si cum dupa indelungi cautari nu o sa descoperi mai nimic in acest plan elevat.

Daca visezi aceasta scena si esti o persoana destul de capabila si inteligenta, cu pretentii la cultura si spiritualitate, atunci s-ar putea ca in viata reala sa te iei dupa concepte care nu ti se potrivesc deloc. S-ar putea ca personalitatea ta sa fie prea vulcanica in comparatie cu modelele spirituale pe care vrei sa le urmezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.