Interpretare vis in care construiesti ceva cu mainile tale

0
286
Interpretare vis in care construiesti ceva cu mainile tale

Interpretarea viselor in care construiesti ceva cu mainile tale se refera la situatii norocoase, la ipostaze fericite, prezinta modul original si sanatos prin care realizezi ceva sau gandesti tu personal.

Daca in vis construiesti ceva cu mainile tale inseamna ca in viata reala o sa iti reuseasca ceea ce vrei sa faci, o sa ai sanse mari in orice vei planui, actiunile tale vor fi incununate de succes, esti pe calea cea buna, masurile pe care vrei sa le pui in aplicare sunt cele corecte, semnifica credinta, abnegatie, hotarare.

construind o casa cu mainele noastre

Daca in vis construiesti o casa cu mainile tale atunci in relitate o sa te angajezi la o treaba foarte importanta care o sa-ti aduca mari satisfactii atat materiale cat si emotionale sau spirituale, casa simbolizand fundamentul de la care incepi sa iti construiesti viata in general.

Daca in vis construiesti un gard cu mainile goale atunci se poate ca in viata reala sa depui eforturi sustinute si sincere cu scopul de a te delimita de ceva sau de cineva, visul simbolizeaza separatia de un aspect ce nu iti convine sau care iti dauneaza, in acest sens visul prevesteste actiunea ta viitoare de a pune piciorul in pragul unei persoane care iti face rau sau, intr-un mod mai elegant, visul reflecta actiuni discrete din partea ta pentru a tine la distanta ceva rau.

Visul in care construiesti cu mainile tale un castel de nisip pe malul marii exprima dorinte nerealizabile, ai vise legate de marire si imbogatire, de afaceri ce nu se vor realiza niciodata sau, uneori, mai poate sa refelcte munca facuta degeaba, eforturi in van, iti pui increderea in ceva iluzoriu.

Citește și:  Interpretare vis în care vorbești o limbă străină în altă țară

Aceasta ipostaza poate sa anunte ca o actiune de-a ta nu are sorti de izbanda indiferent ce ai face si cat ai investi in ea. De asemenea, calatoriile pe care urmeaza sa le faci in scop de afaceri nu se vor concretiza deloc.

Visul in care construiesti cu mainile tale mobilier poate sa reprezinte situatii contrare, in unele interpretari se pare ca asemenea ipostaza ilustreaza usurinta cu care iti vei atinge niste scopuri, aici mobila reprezentand niste mijloace, instrumente de inlesnire a traiului, iar in alte traditii se spune ca visul semnifica crearea unor obstacole in mod inconstient, probabil fara sa iti dai seama faci lucruri care mai apoi, in viitor, vor deveni ele insele niste obstacole in calea ta.

construind o casa de la zero

Daca in vis construiesti cu mainile tale un leagan pentru copii este un semn ca in curand o sa te invaluie dorinta de a-ti aduce armonia si fericirea in viata, probabil iti doresti foarte mult sa iti intemeiezi o familie si sa ai copii, visul exprima dorinta de a-ti alina viata alaturi de cineva.

Daca in vis construiesti cu mainile goale un garaj atunci iti doresti mai multa stabilitate in viata, tinzi sa actionezi in aceasta directie si sa iti asezi primele baze in viata ta.

Pentru o persoana feminina a visa acelasi lucru simbolizeaza dorinta de a-si alina viata alaturi de cineva puternic, exprima in alta ordine de idei nevoia de a se sprijini pe un umar puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.