Trasaturile fizice ale zodiei Varsator

0
3118
Trasaturile fizice ale zodiei Varsator

Nativii din zodia Varsator sunt firi dintre cele mai duale iar trasaturile lor atat cele de tinuta cat si cele aspectuale din punct de vedere fizic au poate dintre cele mai opuse caracteristice. Si spunem asta din cauza ca zodia Varsator are trasate doua coordonate: fie avem Varsatorul uranian, care debordeaza de energie, un promovator si militant al noului, fie avem Varsatorul saturnian, un conventional, un tip adesea greu de scos din ale sale, fixist si demn de respect, sobru in toate galanteriile lui.

Pe langa toate acestea exista desigur si trasaturi comune cum ar fi spiritul deosebit de justitiar, modestia, dorinta de a ajuta si de a oferi, nevoia de a fi liber, de a nu i se cere socoteala. Luand toate aceste coordonate in calcul putem astfel sa trasam si o serie de caracteristici esentiale ale aspectului fizic ale unui nativ nascut in zodia Varsator, care de asemenea se vor evidentia din doua feluri: Varsatorul uranian si Varsatorul saturnian. Aceste doua grupe se fac deoarece in trecut, constelatia Varsatorului avea ca si planeta dominanta planeta Saturn insa cu timpul aceasta a fost detronata de excentricul si misteriosul Uranus.

Trasaturi definitorii ale chipului unui Varsator

Trasaturi definitorii ale chipului unui Varsator

Probabil ca un Varsator nu va soca deloc prin aspectul sau fizic si nici prin trasaturile definitorii ale chipului sau nu va soca prea tare. Varsatorul nu are o impozanta prea mare asa cum poate avea nativul din zodia Leu sau cel din zodia Berbec, el are insa ceva special, menit sa farmece privirea oricui. Ochii sai au o anumita profunzime si sprancenele de regula sunt foarte stufoase sau cel putin bine definite. De regula parul este saten de la deschis pana la inchis, iar reprezentantele sexului frumos din aceatsa zodie au adesea un zambet strengaresc demn de un copil nelinistit care poate sa ascunda o adevarata maturitate neinteleasa.

Ochii Varsatorului pun intotdeauna intrebari, ei au centrul plasat undeva departe, intr-o galaxie necunoscuta, sau intr-un univers inca nedescoperit si nedescifrat. Tainele sale bantuie dincolo de orice tipare. Buzele nativului Varsator pot fi adesea prea pline sau cel putin cea superioara tinde catre un volum frumos conturat, iar cea inferioara adesea mai putin conturata, iese in evidenta prin miscarile sale. Trasaturile chipului unui Varsator se impun adesea prin astenia pe care o revarsa in jur sau cel putin in imediata apropiere, definind poate cele mai complexe stari ale naturii.

Femeile sau fetele din aceasta zodie pot sa aiba adesea un par nu bogat ci voluminos, haotic, asemeni starii pe care o prezinta in mai toate cazurile, cat despre felul in care se ingrijesc se pot spune multe, toate echivalente cu aceasta stare de haos. Adesea ele uita de ritualurile de frumusete deoarece au alte lucruri mult mai bune de facut. Adesea se pierd in ritualuri de frumusete incercand sa adopte ceva nou in fiecare zi sau incercand sa para pur si simplu diferite, altfel.

Aceasta totusi nu reprezinta o incercare  ci reprezinta o nevoie a nativilor din zodia Varsator, o conditie proprie si personala de a fi pentru a putea exista. Barbatii sau baietii din zodia Varsator reprezinta aceleasi trasaturi neobisnuite pe care le adopta de asemenea involuntar in tinuta si aspectul lor fizic, avand adesea parul ondulat sau cel putin valvoi, de un castaniu inchis, in majoritatea cazurilor si o figura poate patrata, insa in orice caz aproape robotica, cu trasturi fin sugerate.

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Varsator

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Varsator

Mimica nativului Varsator nu este deloc greu de ghicit insa adesea poate sa fie confundata sau cufundata in alte orizonturi. Aici avem gesturi grabite sau prea molatice, un mers taraganat care adesea nu exprima nimic, trecand neobservat, sau dimpotriva un vulcan gata sa macine totul in cale. Constitutia nativului Varsator este in cele mai multe cazuri redusa, avand o inaltime medie, rar vom vedea nativi Varsatori de o inaltime mai mare decat cea medie, cum de exemplu putem observa la zodiile Gemeni sau la Berbec si de ce nu, la zodia Rac.

Aspectul lor general poate sa fie adesea reprezentarea durabilitatii unei tinereti pe care multi o pot invidia, deoarece majoritatea Varsatorilor chiar si la maturitate, trecuti de varsta de 30 de ani pot trece usor drept niste adolescenti de sub 18 ani. In plus figura lor pare sa creeze o impresie ludica, dand aproape constitutia unui inger, lasand chiar o impresie de sensibilitate, delicatete si fragilitate. De regula linia lor este zvelta si destul de subtire, intrand insa in categoria unui temperament nervos.

Citește și:  Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Pesti

Adesea prezinta cearcane insa acestea sunt doar aparente, deoarece ochii sunt in cele mai multe cazuri adanciti in orbite, dand nativilor o privire agitata, mereu vie, demna de o analiza tot mai profunda. Ce mai trebuie insa mentionat despre mersul si mimica unui Varsator este ca acestea nefiind definite foarte bine, pot crea adesea impresia ca nativii sunt in stadiul de plutire, ei pasind parca deasupra solului si in nici un caz pe el. De cele mai multe ori Varsatorii nu impresioneaza la prima vedere, nici nu urmaresc sa faca asta, au o infatisare naturala, care comunica poate cel mai bine cu intelectul si cu ratiunea, insa de putine ori acestea sunt simple, deoarece in tot haosul lor pot atinge cele mai adanci complexitati. Totusi aici trebuie tinut cont de predominantele nativului deoarece un Varsator saturnian va fi exact opusul unui Varsator uranian.

Cel dintai va fi o prezenta calma, sobra, oferind o atitudine senina, poate chiar o intruchipare perfecta a modestiei, debordeaza de discretie si abunda in transparenta. Prezenta lor poate sa fie adesea stearsa, prea usoara, nedefinita sau dimpotriva chiar rigida. In cazul Varsatorului uranian avem exact opusul, nativul impunator nu prin aspect cat prin atitudine, mereu va aparea ca fiind impotriva lumii, impotriva a orice, chiar fara sa deschida gura, va fi mereu pata  mica rosie din decorul negru, care involuntar se face observat si devine astfel centrul atractiei, insa ceea ce ii aseamana cu saturnienii este faptul ca ei au oroare de popularitate, sunt firi modeste desi trebuie sa stie ca participa la miezul activitatilor, sunt observati, fiind avizi dupa realizari.

Totusi, ca sa incheiem acest capitol din trasaturile fizice ale nativului Varsator trebuie sa mentionam ca acesta, indiferent din ce categorie ar face parte, el devine pe rand, in diverse timpuri si spatii, o prezenta prea simpla, prea modesta, greu de observat, care se fac poate vazuti prin tacere, prin clipe lungi de meditatie, priviri pierdute in spatiu, sau o prezenta vulcanica, excentrica, care debordeaza de tensiune si agitatie, afirmandu-se prin nonsalanta si temperament.

De regula mersul devine armonios cu timpul, prin acea plutire de care da dovada, iar vocea lor pare neschimbata cu trecerea timpului, parcurgand totusi mai multe tonuri slabe, armonice, joase. Cand veti cunoaste un Varsator sau va trebui sa faceti cunostinta cu el ori il veti saluta pe strada, veti observa ca strangerea sa de mana nu este puternica insa are o anumita rigiditate, o fermitate sincera, care ofera intregul sprijin de care poate ai nevoie pentru intreaga zi.

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Varsator

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Varsator
Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Varsator sursa: www.pinterest.com/pin/393572454932011393/

Aspectul vestimentar al unui nativ din zodia Varsator depinde tot de extrema caruia ii apartine acesta. Deci daca este vorba despre un nativ din Varsator de tip uranian atunci vom avea probabil cea mai ciudata aparitie, cea mai excentrica prezenta, stilul vestimentar fiind direct proportional si restul aspectului trupului. Totul merge insa in concordanta cu intreaga ambianta la care doreste sa adere.

Daca este vorba despre o femeie atunci ea va opta si pentru un machiaj iesit din comun, vizibil adesea din avion, metaforic vorbind desigur, va dori sa iasa in afara sferei banalului. La polul opus insa va fi femeia saturniana, femeie Varsator de elita, care va soca poate prin simplitatea si modestia ei. Ea va dori mereu sa aiba un mic detaliu care sa-i accentueze frumusetea, un obiect micut, lipsit de valoare, care insa sa aiba o puternica forta a ei. Pe de alta parte aceasta saturniana mai corespunde si unei cochetarii rafinate, unui comportament delicat, care nu prea doreste sa puna multe artificii in viata sa, dorind sa ramana la simplitate si modestie.

Totusi ceea ce trebuie mentionat este ca acesti Varsatori, fie ei uranieni sau saturnieni, se pare ca de-a lungul vietii vor reusi sa faca fata unor incercari, sa se schimbe gradat, fiind o perioada a vietii calmi si senini, modesti, simpli, iar o alta perioada fiind situati la polul opus, deci excentrici, vioi, lipsiti de calm, mereu agitati. Ca sa putem concretiza totusi infatisarea nativilor din zodia Varsator, trebuie sa facem referire la un singur cuvant si anume „fantezie”. Oricum ar fi acestia, se pare ca in aspectul lor fizic, propriu sau impropriu, uranienii si saturnienii Varsatori au ceva universal, fantastic, de poveste si de basm la un loc, in intreaga lor fiinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.