Interpretare vis in care apare un balerin

0
904
Interpretare vis in care apare un balerin

Interpretarea viselor in care apare un balerin. Atunci cand visezi un balerin sau o balerina inseamna ca aveti libertate de miscare, va place sa zburati frumos prin viata, sa nu produceti necazuri celor dragi si nici sa nu vi se faca probleme.

Mai inseamna si multa gingasie, tandrete, suavitate in exprimare, sensibilitate si un spirit creativ.

Daca visati ca sunteti un/o balerin/balerina, inseamna ca va place foarte mult arta si va este predestinata, ar trebui sa incercati sa va umpleti viata cu lucruri frumoase care va dau energie pozitiva si sa nu cadeti prada ispitelor de rau augur.

balerini

In acelasi timp, daca visati ca sunteti la un spectacol de balet inseamna ca sunteti o persoana echilibrata, va place sa traiti in armonie si nu va lasati purtat de val, atunci cand cadeti intr-un impas.

Un spectacol de balet in vis mai sugereaza si faptul ca sunteti constient de gratia pe care o aveti in comportament si profitati de ea pentru a va intelege bine cu cei din jur.

Citește și:  Interpretarea vis in care apare zabauc

Atunci cand visezi ca esti balerin/a inseamna si ca treceti usor prin necazurile vietii si nu va faceti griji pentru obstacolele care intervin deoarece stiti sa le faceti fata, stiti exact ce trebuie sa facetil luati decizii bune.

Pe de alta parte, daca visati ca vreti sa fiti balerin/a inseamna ca vise pare imposibil sa va atingeti idealurile, mai ales pentru ca nu aveti sensibilitatea necesara, nu sunteti suficient de flexibil si din acest motiv va produceti o mare frustrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.