Interpretare vis in care apare un frasin

0
309
Interpretare vis in care apare un frasin

Interpretarea viselor in care apare un frasin. De regula atunci cand visezi un frasin inseamna ca vei avea parte de sociabilitate, de multa solidaritate si te vei bucura de protectia celor din jur cat si de sprijinul lor atunci cand ai nevoie. Visul poate prevesti si faptul ca cineva din viata ta iti ofera sau incearca sa iti ofere stabilitate si protectie sau ca vei fi tu in stare sa le oferi, asezandu-te la casa ta.

Scandinavii sunt de parere ca atunci cand visezi un frasin, asta inseamna de fapt ca te asezi pe axa spiritului, al existentei, frasinul fiind, in traditia scandinava si simbolul umanitatii, insa numai al celor care aspira la lucruri inalte, avand si o mare tensiune launtrica, o agitatie insa una de bun augur, sugerand sprijinul pe care oamenii sunt in stare sa si-l ofere in situatii critice.

Insa din compozitia pe care o are frasinul mai pot deriva si alte simboluri. De exemplu frasinul are tulpina dreapta, asta inseamna ca esti un om corect, constant in actiunile tale, rational si practic. Tulpina sa este cilindrica ceea ce poate sugera faptul ca traiesti intr-un mediu armonios si esti implinit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un copac

Coroana sa este rara insa, ceea ce duce cu gandul la faptul ca poti trece prin cateva necazuri sau dificultati pana a ajunge la implinirea totala sau desavarsirea spiritului iar faptul ca florile sale sunt unisexuale si lipsite de corola, deci daca visezi un frasin inflorit, inseamna ca e posibil sa ramai singur toata viata insa te vei simti la fel de bine ca si cand ai avea pe cineva deoarece pe tine alte lucruri te fac sa fii fericit.

Lemnul frasinului este un lemn foarte elastic iar acest lucru poate simboliza maleabilitatea celui care viseaza, puterea de a se adapta oricarui mijloc de comunicare, in orice grup si oricaror conditii de stres, mai ales la locul de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.