Interpretare vis in care apar haine pline cu sange

0
1337
Interpretare vis in care apar haine pline cu sange

Interpretarea viselor in care apar haine pline cu sange reflecta situatii nu prea placute, se pare ca o sa ai niste ghinioane in curand dar in unele situatii mai reflecta si o remediere, o reasezare pe niste baze mai solide.

Daca visezi ca ai sange pe haine atunci este posibil ca in scurt timp sa te certi cu cineva apropiat, o cunostinta sau un prieten foarte bun o sa iti reproseze comportamentul indiferent sau partinitor pe care il afisezi uneori.

Asemenea vis atrage atentia ca s-au acumulat niste sentimente negative in preajma ta si trebuie sa fi foarte precaut(a) la felul in care tratezi cu alte persoane, este posibil sa izbucneasca niste certuri care o sa lase urme adanci in relatiile apropiate.

Visul in care ai sange pe pantaloni sugereaza faptul ca nu o sa ai succes intr-o treaba legata de locul de munca sau de vreo afacere personala, s-ar putea sa nu iti mearga asa cum ai planuit anterior, o sa te lovesti de obstacole marunte insa care iti vor da peste cap toate planurile.

In situatia in care visezi ca ai sange pe maneca ilustreaza faptul ca in realitate nu o sa reusesti sa accesezi pe un post pe care il doresti de multa vreme, exista sansa sa ti se spuna chiar ca trebuie sa depui mult mai multe eforturi pentru a-ti atinge scopul.

Totodata asemenea scena s-ar putea sa prevesteasca unele neplaceri in legatura cu imaginea ta in societate sau intr-un cadru mai restrans, profesional sau de alta natura.

Daca in viata reala ai mici neintelegeri la locul de munca si nu reusesti sa le rezolvi atunci visul semnifica faptul ca o sa faci un sacrificiu personal doar pentru a linisti spiritele sau sa multumesti pe toti ceilalti inafara de tine.

Citește și:  Interpretare vis in care te lupti cu autoritatile

sange pe ziar

In alte interpretari visul in care ai sange pe costum sau pe haine in general semnifica un castig deoarece este considerat ceva de maxima valoare, tocmai de aceea vazand asa ceva ilustreaza un beneficiu.

In cazul in care visezi ca ai sange pe haine este un semn ca in realitate o sa iti creasca valoarea, o sa cresti in ochii altora prin ceea ce faci, o sa te nimeresti intr-o situatie in care o sa demonstrezi foarte multa intelepciune.

Daca visezi ca ai sange pe camasa inseamna ca o sa ai noroc foarte mare intr-o relatie sentimentala, s-ar putea sa legi o prietenie la care nci nu te astepti.

In cazul in care visezi ca ai sange pe pantaloni semnifica faptul ca in curand o sa iti creasca salariul sau o sa primesti un post mai bun undeva, e ca si o recunoastere a valorii tale ca si profesionist.

De asemenea, este un semn bun si pentru afacerile particulare de orice fel, visul in asemenea ipostaza simbolizeaza un castig insemnat pe care o sa il realizezi in viitorul apropiat dar cu mari sacrificii.

Daca in vis iti apare sange pe cravata semnifica niste probleme personale pe care o sa reusesti in cele din urma sa le rezolvi. In aceasta ipostaza este posibil sa reinnoiesti niste contracte sau intelegeri cu parteneri sau persoane apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.