Interpretare vis in care apare un numar

0
554
Un numar Sursa: crisalexbc.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un numar. Atunci cand visezi un numar acesta reprezinta de regula o revelatie. Numerele din vis sunt capabile sa decodifice propria persoana, fiind un amanunt important. Astfel ca persoana care viseaza ca numara in vis, inseamna ca planifica ceva, asteapta ceva, vrea sa organizeze. Insa fiecare numar in parte simbolizeaza ceva din persoana care il viseaza si astfel avem: numarul 1, este reprezentantul idealismului, al perfectiunii, al unitatii in cadrul diversitatii, insa si al aspectelor mai negative si anume al narcisismului, al egocentrismului.

Un numar Sursa: crisalexbc.blogspot.com
Un numar
Sursa: crisalexbc.blogspot.com

Numarul 2, reprezinta in vis dualitatea persoanei care il vede, dar si gandirea in cadrul unui cuplu prin prisma ideii de „noi” si nu doar „eu” sau doar „tu”, aducand cu sine ideea de polariate, de dihotomie, fiind reprezentantul simbolului yin si yang, deci feminin si masculin.

Numarul 3 este un numar magic, reprezinta spiritualitate, trinitate, fiind deopotriva spirit, comunicare, intelepciune, corp. Numarul 4 din vis reprezinta stabilitatea avand in vedere ca exista patru puncte cardinale, care ne ajuta sa ne orientam in spatiu, pragmatism in acelasi timp, dar si ratiune.

Citește și:  Interpretare vis in care apare cifra trei

Numarul 5 este numarul intelectului, reprezinta o gandire profunda, capacitatea de a analiza si de a sintetiza totul, multa indemanare. Numarul 6 este numarul iubirii, al armoniei in cuplu, dar si al frumusetii, al dragostei, al altruismului. Numarul 7 reprezinta spiritualitatea, sacralitatea, iar daca stam sa ne gandim el reprezinta si cele 7 zile din saptamana, deci perfectiunea, ciclul vietii, emotiile puternice, sentimentalismul, de unde insa se poate ajunge foarte usor la gelozie si la posesivitate. Numarul 8 reprezinta materialismul, banii, fiind un numar strans legat de datoriile banesti, de avere, de pragmatism.

Numarul 9 reprezinta evolutia, schimbarea si intuitia, in plus poate fi simbolul nasterii sau al renasterii daca tinem seama de faptul ca o femeie poarta 9 luni in pantece un prunc, insa in acelasi timp poate simboliza initierea, invatarea lectiilor oferite de viata, iar ca si concluzie numarul 9 reprezinta un nivel foarte inalt de initiere, de iluminare, ne mai putem raporta si la faptul ca el este multipli de trei deci de trei ori divinitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.