Interpretare vis in care esti trezit de un telefon

0
408
Interpretare vis in care esti trezit de un telefon

Interpretarea viselor in care esti trezit de un telefon se refera la faptul ca o sa accepti noi oportunitati si o sa dai curs unor invitatii din partea unor persoane interesante.

Daca visezi ca te trezesti brusc de apelul unui telefon este un semn ca in realitate ceva o sa se schimbe in modul tau de abordare a vietii in general, sau in particular este posibil sa accepti o noua afacere sau activitate.

trezit de telefon

S-ar putea sa te caute cineva in curand si sa iti propuna sa faceti ceva nou, ceva pentru care nu esti pregatit(a) insa te incita si o sa accepti provocarea.

Daca visezi ca te trezeste brusc un telefon ilustreaza noi cunostinte in viata reala, noi persoane cu care vei avea de-a face intr-un fel sau altul.

In alte circumstante asemenea vis face legatura dintre subconstientul tau care te anunta ca este momentul sa iei o atitudine in fata unei situatii sau trebuie sa iti schimbi parerea.

Daca in viata reala esti prins(a) intr-o anume activitate sau munca de amploare mai mare atunci un astfel de vis s-ar putea sa insemne ca nu faci bine ceva, s-a strecurat vreo eroare in planul tau si este nevoie de o schimbare rapida.

Daca te trezesti brusc in vis si auzi un telefon este un semn ca trebuie sa iti amintesti ceva, ai uitat un amanunt probabil si subconstientul te anunta astfel de omisiunea facuta.

In cazul in care in viata ta reala nu vrei sa renunti cu niciun pret la anumite concepte sau atitudini atunci visul te anunta ca in scurt timp o sa iti deschizi mintea catre un nou orizont ce poate avea legatura cu orice plan al vietii. Incepand de la schimbarea opiniilor fata de o persoana anume si pana la o noua viziune in ceea ce priveste cariera ta, totul este posibil, important este sa intelegi ca totul este spre binele tau si ca nicio schimbare benefica nu poate avea loc daca nu participi si tu cu putina vointa.

Citește și:  Interpretare vis in care esti atacat de un sobolan sau soarece

alarma de telefon

Daca visezi ca te trezesti la auzul unui telefon s-ar putea ca cineva sa doreasca sa te contacteze, sa iti transmita ceva, poate un bun prieten doreste sa iti ceara ajutorul sau o cunostinta vrea sa te invite undeva.

Visul are conotatii si intelesuri mult mai largi si depinde foarte mult de celelalte aspecte ce apar in vis. Daca observi flori de exemplu atunci este vorba de o noutate ce poate sa iti aduca un castig in plus, o stire de bucurie sau de implinire, te asteapta un eveniment frumos.
Daca visezi ca suna telefonul si te trezesti intr-un fotoliu atunci s-ar putea ca sa primesti o veste imbucuratoare ce are legatura cu serviciul sau cu statutul tau, s-ar putea sa ti se mareasca salariul sau cineva sa iti ofere un post mai bun.

In cazul in care te trezesti intr-un pat murdar simbolizeaza o veste mai trista sau care o sa arunce o umbra de indoiala in sufletul tau. Nu este exclus ca visul in aceasta ipostaza sa anunte niste pierderi materiale sau umbre de indoiala asupra casniciei tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.