Interpretare vis in care apare un raspuns

0
899
Interpretare vis in care apare un raspuns

Interpretarea viselor in care apare un raspuns. In cazul in care visezi ca ti se da un raspuns deschis inseamna ca o persoana de departe va veni in vizita la tine iar daca visezi un raspuns evantai inseamna ca cei din jur te vorbesc de rau deoarece ai multe realizari si sunt invidiosi pe tine.

Daca visezi ca primesti raspuns de la o vrajitoare sau o ghicitoare inseamna ca vei avea multe sanse ca sa te faci remarcat, de care trebuie sa profiti din plin.

Daca visezi ca primesti raspuns la scrisoare unei cunostinte inseamna ca vei avea parte de multa intelegere cu persoana iubita, de armonie si de iubire, daca visezi ca primesti un raspuns scurt inseamna ca te asteapta un mare succes pe care nici macar nu-l prevedeai, vei avea in plus o desfatare, un rasfat.

raspunsuri la intrebari

Atunci cand visezi ca pui o intrebare si cineva iti raspunde inseaman ca te afli intr-o etapa foarte buna a existentei tale, nu ai nici o problema, nici o greutate, toate iti merg bine, iar optimismul tau te ajuta sa castigi foarte multe.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi frunze de Aloe

Daca visezi ca pui cuiva o intrebare si nu ti se ofera nici un raspuns sau te trezesti inainte sa ti se spuna raspunsul, inseamna ca inca nu e clipa ta ca sa ajungi sa faci ceva anume, sa ti se spuna niste taine, trebuie sa mai astepti pana sa fii integrat intr-un anumit context social.

Acest vis aduce insa si multe iluzii, multe aspecte tainice in viata ta, multe secrete pe care cei din jur e posibil sa le tina fata de tine, mai ales pentru ca nu te considera suficient de puternic cat sa faci fata adevarului. Tot aici se mai poate vorbi si despre o dezvoltare personala de care ai nevoie ca sa poti ajunge la un nivel mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.